El Bonaire conquereix l’Euro Winners Cup de futbol platja
F. Platja | 12/06/2022
El conjunt egarenc aixeca aquest títol per primera vegada a la seva història després de superar per 5 a 3 el San Javier.

L’EF Bonaire de Terrassa ha fet història en proclamar-se campiona d’Europa femenina de futbol platja. El conjunt egarenc ha estat el guanyador de l’Euro Winners Cup celebrada a Nazaré, a Portugal. És el primer cop a la història que el Bonaire aixeca aquesta competició, equivalent a la Champions en la modalitat de futbol platja. Les de Jordi Rañé han completat una competició extraordinària, guanyant tots els partits que han disputat. La jugadora del Bonaire Cris ha estat premiada com la millor jugadora del torneig.

En el seu camí per conquerir el títol, el Bonaire va finalitzar en el primer lloc del seu grup amb tres victòries en tres partits. A continuació, va vèncer el Càceres per 3 a 1 als quarts de final, mentre que en semifinals va derrotar el Marsella per 4 a 0. Pel que fa a la final, les egarenques, tot i començar perdent, han ofert la seva millor versió per capgirar el marcador i aconseguir el triomf per 5 a 3.