Disponible el calendari de la nova temporada de la Segona Catalana
F. Amateur | 04/08/2021
Els equips de les províncies de Girona, Tarragona i Lleida començaran la lliga el 18 i 19 de setembre, mentre que els de Barcelona s'estrenaran el 2 i 3 d'octubre.
Disponible el calendari de la nova temporada de la Segona Catalana

La Federació Catalana de Futbol dona a conèixer el calendari de la Segona Catalana per a la nova campanya 2021-2022. La categoria enguany està formada per 162 equips, distribuïts en 8 grups. En el cas de la província de Barcelona, els equips es distribuiran en grups únics, mentre que a les àrees de Girona, Lleida i Tarragona la lliga seguirà el format de subgrups.

Menys en el cas de la província de Barcelona, el tret de sortida de la competició tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de setembre, i finalitzarà el cap de setmana del 12 i 13 de març del 2022. En canvi, els equips de la província de Barcelona arrencaran la lliga el cap de setman del 2 i 3 d'octubre, i disputaran la darrera jornada el cap de setmana del 28 i 29 de maig de l'any vinent.

Consulta els calendaris complets de Segona Catalana:

PROVÍNCIA DE GIRONA
SUBGRUP 1A
SUBGRUP 1B
PROVÍNCIA DE BARCELONA
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4
GRUP 5
GRUP 6
PROVÍNCIA DE LLEIDA
SUBGRUP 7A
SUBGRUP 7B
PROVÍNCIA DE TARRAGONA
SUBGRUP 8A
SUBGRUP 8B


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.