Continuen obertes les inscripcions per als equips de futbol sala 2021-2022
FS Notícies | 29/07/2021
Aquest divendres 30 de juliol finalitza el segon termini per formalitzar les inscripcions dels equips de futbol sala per a la temporada 2021-2022, un període d’inscripció que resta obert per a les noves incorporacions fins el proper 10 de setembre.
Continuen obertes les inscripcions per als equips de futbol sala 2021-2022

Compte enrere pel segon termini d’inscripció. La mateixa setmana que ja s’estan publicant els calendaris corresponents a les Divisions d’Honor, 1s i 2s divisions de futbol sala, finalitza el segon termini per formalitzar la inscripció per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2021-2022.

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol va obrir les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la temporada vinent, el passat divendres 2 de juliol de 2021, amb la data de finalització determinada per la categoria i la divisió.

Concretament, aquest divendres, 30 de juliol de 2021 és la data de finalització d’aquest segon termini per formalitzar la inscripció per als equips de futbol sala, per a les següents categories i divisions. A continuació es poden consultar els equips de cada categoria fent clic a l’enllaç sobre la mateixa categoria:

PROPERES CATEGORIES I DIVISIONS D'INSCRIPCIONS EN FINALITZAR
FINS EL DIVENDRES, 30 DE JULIOL DE 2021
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE 3a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
3a DIVISIÓ CADET MIXTE
3a DIVISIÓ INFANTIL MIXTE
3a DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE
LLIGA BENJAMÍ MIXTE
LLIGA MINIBENJAMÍ MIXTE
LLIGA PREBENJAMÍ MIXTE
LLIGA MINIPREBENJAMÍ MIXTE
LLIGA DEBUTANTS MIXTE
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
EQUIPS DE LES COMPETICIONS LCFS DE TERRITORI
GIRONA
TARRAGONA
LLEIDA

Una vegada tancades les inscripcions, l’LCFS de l’FCF inicia el procés de confecció de les agrupacions, les quals anirà publicant progressivament, a mesura que es vagin tancant els període d’inscripció.

Una vegada finalitzats els dos primers terminis per formalitzar les inscripcions, és a dir, el 16 de juliol i el 30 de juliol, segons les categories, els equips de nova inscripció serán els darrers en tancar les inscripcions, de cara al proper 10 de setembre de 2021.

FINS EL DIVENDRES, 10 DE SETEMBRE DE 2021
SÈNIOR MASCULÍ NOVA INSCRIPCIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INSCRIPCIÓ
BASE NOVA INSCRIPCIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.

Tal i com estipula l’article 340è del Reglament General, i aprovat a l’última Assemblea General Ordinària de l’FCF, celebrada el passat 30 de juny de 2021, en les competicions disputades en la modalitat de futbol sala, i exclusivament per a la temporada 2021-2022, les vacants que es produeixin pels motius indicats als articles 206 i 208 del Reglament General seran cobertes en primer lloc pels equips adscrits a la categoria en què s’ha produït la vacant, que l’hagin perdut per un descens no compensat segons els criteris de territorialitat: i un cop exclosa aquesta situació, tindran preferència a mantenir-se en la categoria en què s’ha produït la vacant els equips afectats per descensos directes, també segons criteris de territorialitat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.