Període obert d’inscripcions per als equips de futbol sala 2021-2022
FS Notícies | 02/07/2021
La Lliga Catalana de Futbol Sala obre inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la temporada 2021-2022.
Període obert d’inscripcions per als equips de futbol sala 2021-2022

Amb la mirada a la temporada 2021-2022. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol segueix amb la mirada posada cap al futur i obre les inscripcions per als equips de futbol sala de cara a la propera temporada 2021-2022. Aquest període d’inscripcions queda obert a partir del 2 de juliol de 2021 i la data de finalització ve determinada per la categoria i la divisió.

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada o en les darreres, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa.

TERMINIS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

A partir d’aquest divendres, 2 de juliol de 2021 queda obert el període d’inscripció dels equips de futbol sala per a la temporada 2021-2022. En les competicions de categoria nacional la inscripció s'haurà de realitzar a través de la Plataforma Fènix de l'RFEF fins el divendres, 16 de juliol a les 14.00 hores. En la categoria de 3a Divisió Nacional de futbol sala, tot i haver de formalitzar la inscripció segons determini l'RFEF, al ser gestionada per l'LCFS, hauran de realitzar també la inscripció a través de la intranet federativa

És per aquest motiu que la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol estableix els següents terminis per a formalitzar la inscripció, que es poden consultar AQUÍ.

A continuació, es poden consultar les categories gestionades per l'RFEF, pendents de publicar les dates d'inscripcions:

FINS EL DIVENDRES, 16 DE JULIOL A LES 14.00 HORES
RFEF PRIMERA I SEGONA RFEF FUTSAL
2a DIVISIÓ B
3a DIVISIÓ NACIONAL
JUVENIL DIVISIÓ D'HONOR NACIONAL
PRIMERA I SEGONA RFEF FUTSAL FEMENINA

A continuació, es poden consultar els equips de cada categoria fent CLIC a l'enllaç sobre la mateixa categoria, així com els terminis per formalitzar les inscripcions de l'LCFS:

FINS EL DIVENDRES, 16 DE JULIOL DE 2021
SÈNIOR MASCULÍ
DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a i 2a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ DIVISIÓ D'HONOR CATALANA
1a DIVISIÓ CATALANA
BASE DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ CADET MIXTE
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ INFANTIL MIXTE
DIVISIÓ D'HONOR, 1a i 2a DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE
DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL FEMENÍ
FINS EL DIVENDRES, 30 DE JULIOL DE 2021
SÈNIOR MASCULÍ 3a DIVISIÓ CATALANA
SÈNIOR FEMENÍ 2a DIVISIÓ CATALANA
BASE 3a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ
3a DIVISIÓ CADET MIXTE
3a DIVISIÓ INFANTIL MIXTE
3a DIVISIÓ ALEVÍ MIXTE
LLIGA BENJAMÍ MIXTE
LLIGA MINIBENJAMÍ MIXTE
LLIGA PREBENJAMÍ MIXTE
LLIGA MINIPREBENJAMÍ MIXTE
LLIGA DEBUTANTS MIXTE
1a DIVISIÓ JUVENIL FEMENÍ
LLIGA CADET FEMENÍ
LLIGA INFANTIL FEMENÍ
LLIGA ALEVÍ FEMENÍ
EQUIPS DE LES COMPETICIONS LCFS DE TERRITORI
GIRONA
TARRAGONA
LLEIDA

 

FINS EL DIVENDRES, 10 DE SETEMBRE DE 2021
SÈNIOR MASCULÍ NOVA INSCRIPCIÓ
SÈNIOR FEMENÍ NOVA INSCRIPCIÓ
BASE NOVA INSCRIPCIÓ

En cas de no voler inscriure a algun dels equips, cal notificar-ho el més aviat possible a través d’un missatge per la intranet federativa, al departament del Comitè de Competició de Futbol Sala, per tal de poder agilitzar el procés de creació dels calendaris.

La NO renovació d’un equip dins del termini establert comportarà la retirada dels drets federatius d’aquell equip havent de realitzar una nova inscripció com si fos una alta nova d’equip i, conseqüentment, suposaria la pèrdua de categoria.

Tal com estipula l'article 340è del Reglament General, i aprovat a l'última Assemblea General Ordinària de l'FCF, celebrada el passat 30 de juny de 2021, en les competicions disputades en la modalitat de futbol sala, i exclusivament per a la temporada 2021/2022, les vacants que es produeixin pels motius indicats als articles 206 i 208 del Reglament General seran cobertes en primer lloc pels equips adscrits a la categoria en què s'ha produït la vacant, que l'hagin perdut per un descens no compensat segons els criteris de territorialitat: i un cop exclosa aquesta situació, tindran preferència a mantenir-se en la categoria en què s'ha produït la vacant els equips afectats per descensos directes, també segons criteris de territorialitat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.