Catalunya es classifica per a les semifinals golejant Extremadura
F. Platja | 27/07/2018
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja supera amb solvència el combinat extremeny per 10 a 1 en un partit que ha dominat de principi a fi.

10 - 1
EXTREMADURA
Cristian Rodríguez, Sergio Jurado, Marc Borràs, Riudan El Bassri, Soleiman Batis, Pol Flor-Laguna, Moussa Chaatouf, Alejandro Mayral, Eloi Pérez, Daniel Pastor, Marc Vall i Marc López.
EXTREMADURA
Diego Morales, David Calle, Antonio Lucas Fernández, Raúl Dacosta, Javier Crespo, Germán Martín, Jesús Pajuelo, Ricard Andrade, Álvaro Parra, Javier Monago, Manuel Díaz i Joaquín Rocha.
Soleiman Batis (1-0, 2’); Riudan El Bassri (2-1, 4’; 3-1, 3’); Marc Borràs (4-1, 11’); Daniel Pastor (5-1, 13’); Daniel Pastor (6-1, 13’); Marc López (7-1, 14’); Riudan El Bassri (8-1’); Marc Borràs (9-1, 26’); Soleiman Batis (10-1, 27’).

David Calle (1-1, 2’).

Alejandro Mayral (19’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja ha golejat Extremadura per 10 a 1 en el seu segon partit al Campionat d’Espanya, que s’està celebrant a Cadis. Amb aquest triomf, els de Diego Blanco aconsegueixen el bitllet per a les semifinals i es jugaran amb Melilla passar com a primers o segons classificats del grup. La Catalana ha completat un gran encontre, aprofitant les seves ocasions en atac i sent molt sòlida quan tocava defensar.

El matx ha començat de la millor manera possible per als interessos catalans. Quan només s’havien disputat dos minuts, Soleiman Batis ha inaugurat el marcador amb un tir creuat que ha batut el porter extremeny Diego Morales. No obstant això, Extremadura ha empatat ràpidament l’encontre mitjançant un poderós tir de David Calle. La Selecció ha continuat imposant un ritme alt al xoc i ha tancat el rival al seu propi camp. Al minut 4, Riudan El Bassri ha anotat el segon amb un tir sec i, posteriorment, ha fet un doblet amb un xut col·locat al pal, lluny de l’abast de Morales. Quan quedava un minut per acabar el primer període, Marc Borràs ha marcat el 4 a 1 finalitzant amb encert una gran jugada individual.

La Catalana no ha aixecat el peu de l’accelerador en el segon quart. Els de Diego Blanco han continuat jugant com en els primers minuts i no han donat cap opció de reacció a l’adversari. D’aquesta manera, Daniel Pastor ha anotat dos gols pràcticament consecutius que han trencat el xoc. Primer amb un tir imparable ajustat a la base del pal, i, segons més tard, amb un toc de qualitat després de regatejar-se tres defensors. Més tard, Pastor ha assistit Marc López perquè ampliés diferències lliure de marca. Quan quedaven tres minuts per al final del segon període, Riudan El Bassri, de penal, ha marcat el vuitè gol català, el tercer del seu compte particular.

Els últims 12 minuts del duel s’han caracteritzat pel bon joc desplegat per la Selecció, movent amb criteri i precisió la pilota. Pel que fa a l’aspecte defensiu, tots els jugadors han donat el màxim per aturar els pocs atacs efectuats per una Extremadura que ha acusat l’esforç físic dels primers quarts. Al minut 26, Marc Borràs, amb un xut de rosca en un llançament de falta, ha anotat el 9 a 1. Un minut després, Soleiman Matis ha tancat la golejada amb una extraordinària acció individual. Catalunya s’enfrontarà demà, dissabte 28 de juny, a Melilla a les 11.00 hores en un duel que es pot seguir via streaming.