Catalunya empata davant Melilla i obté el passi per a les semifinals
F. Platja | 20/07/2019
La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja empata 2 a 2 contra el combinat de Melilla i s’enfrontarà a Extremadura en semifinals a les 19.00 hores.

MELILLA
2 - 2
MELILLA
Patricia Alarcón, Katie Louise, Lorena Asensio, Rebecca Ashleigh, Lydia Maria, Elena Gaitán, Vanesa García, Molly Lasey, Natalia de Francisco, Maria Soto, Nerea Miralles i Alba Huertas.
Laia Garcia, Joanna Valeria, Zaira Abenza, Laura Chamizo, Carla Morera, Anna Pascual, Ana Isabel Chamorro, Josselin González, Sílvia Ferrer, Judith Góngora, Paula Navas i Adriana Pérez.
Vanesa García (1-0, 18’); Molly Lasey (2-1, 31’).

Carla Morera (1-1, 27’); Laura Chamizo (2-2, 32’).

La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja ha empatat 2 a 2 contra Melilla en un emocionant duel i es classifica com a primera de grup per a les semifinals del Campionat d’Espanya que s’està disputant a Torrox, Màlaga. El combinat dirigit per Javi Reyes ha aconseguit sobreposar-se a anar dos cops per darrere en el marcador i ha pogut esgarrapar un valuós punt contra un dels rivals més poderosos del torneig. Els primers compassos de l’encontre s’han caracteritzat per la igualtat, sense que cap conjunt aconseguís generar ocasions de perill. L’oportunitat més clara del primer període ha estat un tir llunyà de Carla Morera que ha sortit lleugerament desviat per sobre el travesser.

En el segon quart, Melilla ha posat una marxa més i ha disposat d’alguna ocasió gràcies a la corpulència de les seves pivots. Després de diverses arribades perilloses, Vanesa García ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per inaugurar el marcador amb un tir creuat que ha batut Adriana Pérez. Malgrat el cop, la Catalana ha continuat lluitant amb intensitat i determinació davant d’un rocós adversari. Ana Pascual ha pogut anivellar l’encontre amb un xut que ha sortit fregant el pal i, poc després, ha estat Sílvia Ferrer la que ha posat a prova els reflexos de la portera de Melilla, que ha salvat el seu equip amb una sensacional aturada.

El duel ha arribat al darrer període amb tot per decidir. Quan només s’havien disputat tres minuts, Carla Morera, de penal, ha aconseguit tornar a situar de nou l’empat al lluminós. Amb l’1-1, la Selecció s’ha llençat a l’atac amb l’objectiu de situar-se per davant en el marcador davant d’un sòlid oponent. Quan semblava més a prop el gol de la Catalana, ha estat Melilla la que ha tornat a perforar la xarxa rival en una acció aïllada. Molly Lassey ha batut Laia Garcia amb un tir des del seu propi camp quan faltaven quatre minuts per al final. Tanmateix, Catalunya ha respost al moment amb una diana de Laura Chamizo en un tir creuat. Així doncs, aquest empat a 2 permet la Selecció classificar-se per a semifinals, on s’enfrontarà a Extremadura a les 19.00 hores.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.