Castella La Manxa accedeix a les semifinals a costa de l’Aragó
El combinat manxec ha estat més precís en la definició i aconsegueix la victòria per 6 a 2 amb un hat trick de Juan Carlos Pontones.
CASTELLA LA MANXA
6 - 2
ARAGÓ
Sergiu Joan, Jorge Salcedo, Francisco Sanz, Juan Carlos Pontones, Carlos Martínez, Luis Gómez, Jesús Serrano, Juan Martín, Alejandro Muñoz, Fernando Díaz, Pablo García i Esteban García.
ARAGÓ
Diego Crespo, David Marqués, Guillermo Inés, Pablo Salas, Sergio Álvarez, Lucas Marín, Sergio Martínez, David Sanjuan, Santiago Claver, Luís Ubeda, Ángel Cirez i Antonio Navarro.
Juan Carlos Pontones (1-0, 7’); Jesús Serrano (2-0, 17’); Juan Carlos Pontones (3-0, 19’; Juan Carlos Pontones (4-0, 23’); Luis Ubeda (5-0, 27’); Fernando Díaz (6-0, 28’).

Ángel Cirez (6-1, 39’); Lucas Marín (6-2, 40’).
Ignasi Velasco Casals i Brian Torquemada Martínez (àrbitres), i Irene Martínez Fernández (cronometradora).

Espectadors: 100 persones, aproximadament.

Castella La Manxa s’ha classificat per a les semifinals després d’imposar-se amb solvència a l’Aragó i jugarà aquesta tarda les semifinals contra Andalusia. Des dels primers minuts del duel, el combinat manxec s’ha mostrat superior al seu rival mitjançant un joc alegre i ofensiu. L’Aragó, per la seva part, ha defensat amb les línies juntes esperant una oportunitat al contraatac. Després de diverses arribades perilloses, els manxecs s’han avançat en el marcador a través de Juan Carlos Pontes, que ha sorprès el porter aragonès amb un xut sec ajustat a la base del pal.

Quan faltaven tres minuts per al descans, Jesús Serrano ha ampliat diferències amb un poderós tir, impossible d’aturar per a Diego Crespo. I, seguidament, Pontones ha marcat la segona diana del seu compte particular en aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea. L’Aragó ha tingut una gran ocasió per escurçar diferències amb un poderós xut de Luis Ubeda que ha sortit desviat per centímetres. D’aquesta manera, Castella La Manxa ha finalitzat la primera part vencent per 3 a 0.

Quan s’havien disputat tres minuts del segon temps, Juan Carlos Pontones, el millor jugador del partit, ha aconseguit un hat trick amb un xut ras que ha acabat al fons de la xarxa. Quan semblava més a prop el gol d’Aragó, Castella La Manxa ha anotat el cinquè al contraatac, obra de Luis Ubeda amb un xut col·locat des de fora de l’àrea. Tot seguit, Fernando Díaz ha recuperat una pilota en zona de creació de l’Aragó i, després de regatejar-se el porter, ha marcat a plaer el 6 a 0. Per la seva part, l’Aragó ha pogut maquillar el resultat final amb dos gols d’Ángel Cirez i Lucas Martín.