Balears goleja amb contundència a Melilla
La Selecció Balear encara té opcions d’arribar a les semifinals després de superar per 14 a 4 a Melilla, en un partit on hem vist l'acció fair play del Campionat.
BALEARS
14 - 4
MELILLA
BALEARS
Antonio Fuentes, Adrián López, Antonio Martín, Asier Barture, Carlos Martín, David Nogales, Toni Riera, Jorge García, Lluis Feliu, Nil Tent, Sergi Oliver i Francisco Serra.
MELILLA
Oscar Jiménez, Francisco Javier Martínez, Aimar Esqueta, Soliman Mimun, Marouane Zakour, Adam Boayar, Javier Felices, Gonzalo Escolano, Alejandro Alcalá, Abdel-lah Mohamed, Nordin Al-lal i Raul Martínez.
Adrián López (1-0, 6’); Toni Riera (2-1, 18’); David Nogales (3-1, 19’); Adrián López (4-1, 23’); Toni Riera (5-1, 23’); Toni Riera (6-1, 25’); Lluis Feliu (7-2, 28’); David Nogales (8-3, 30’); Nil Tent (9-3, 31’); Nil Tent (10-3, 32’); Adrián López (11-3, 33’); Antonio Martín (12-4, 37’); Adrián López (13-4, 39’); Antonio Martín (14-4, 39’).

Soliman Mimun (1-1, 12’); Abdel-lah Mohamed (6-2, 28’); Alejandro Alcalá (7-3, 30’); Abdel-lah Mohamed (11-4, 37’).
TARGETES GROGUES
Jorge García (2’); David Nogales (24’).

Nordin Al-lal (21’).
TARGETES VERMELLES

Marouane Zakour (39’).
Ignasi Velasco Casals i Brian Torquemada Martínez (àrbitres), i Irene Martínez Fernández (cronometradora).

Espectadors: 30 persones, aproximadament.

La Selecció Balear Infantil ha guanyat al combinat de Melilla per 14 gols a 4 al Pavelló Municipal de Puigcerdà, en el últim partit de la jornada de divendres del Campionat d’Espanya Infantil de Seleccions Territorials. En el segon encontre d’ambdós conjunts, Balears ha superat Melilla amb els gols d’Adrián López (4), Toni Riera (3), David Nogales (2), Antonio Martín (2), Nil Tent (2) i Lluis Feliu. Per part de la Selecció de Melilla, Soliman Mimun, Abdel-lah Mohamed (2) i Alejandro Alcalá han estat els anotadors. El duel ha començat amb molt de ritme, amb dues Seleccions desplegant un joc molt vertical. Ambdós conjunts amb el seu estil definit i semblant, Melilla amb un pivot amb el que buscaven profunditzar, Balears aprofitant les pilotes a l’esquena.

Al minut sis de partit ha arribat el primer gol balear, quan el conjunt illenc ha robat la pilota en un córner en contra, perquè Asier Barture acabés cedint al segon pal per Adrián López. La intensitat no ha decaigut i els dos equips han continuat pressionant molt a sobre. Ambdós conjunts els ha faltat claredat en la última passada per tenir oportunitats clares. En una gran jugada trenada per Melilla, Soliman Mimun, ha culminat per sota les cames del porter balear, per posar les taules a l’electrònic. Encara que la Selecció Balear ha buscat una ràpida reacció i l’ha trobat a les botes de Antonio Martín, molt perillós a pilota parada. El seu servei de falta l’ha aturat molt bé Oscar Jiménez, qui també ha tret un mà a mà de Adrián López, tan sols un minut després. La figura del porter melillenc ha emergit a les acaballes de la primera part quan ha realitzat una gran doble parada a Toni Riera. Però a la tercera ha estat la vençuda. En un altre servei de banda favorable a Melilla, Balears els ha agafat al contraatac i Toni Riera ha superat per fi a Oscar Jiménez. Justament quan semblava que s’acabava la primera part, Balears ha tornat a marcar al contraatac, després d’un altre servei favorable dels melillencs. En aquesta ocasió, David Nogalés ha fet el 3 a 1.

En la segona part, el ritme no ha baixat. La Selecció de Melilla no s’ha donat per vençuda i ha intentat tornar a entrar en el duel. No obstant això, ha sigut Balears qui ha ampliat la seva renda. En una gran combinació al primer toc, Adrián López ha sumat un altre gol al seu compte particular. La desconnexió de Melilla ha estat evident i al mateix minut ha rebut el cinquè, obra de Toni Riera, que ha signat el doblet. La Selecció Balear ha posat una marxa més, i els dos protagonistes dels illencs han fabricat el sisè gol. En una paret al primer toc, Adrián López ha cedit a Toni Riera perquè aquest fes el hat-trick. Abdel-lah no ha volgut que la seva Selecció s’anés del partit i ha reduït distàncies, culminant amb una excel·lent vaselina un contraatac. Però els ha durat poc l’esperança als melillencs, perquè en el mateix minut, Lluis Feliu ha anotat el 7 a 2. I la jugada de fair play del Campionat s’ha vist en aquest partit. La Selecció de Melilla ha marcat el 7 a 3 amb un futbolista de Balears al terra i, acte seguit, s’han deixat marcar donant un gran exemple de joc net.

El carrusel de gols, no obstant, no ha cessat. Primer, Nil Tent també s’ha volgut sumar a la festa balear i ha marcat un doblet en tan sols dos minuts. Després, Adrián López ha arrodonit la seva actuació amb un altre hat-trick. Abdel-lah ha transformat un penal per Melilla i la rèplica ha arribat per part de Toni Martín. Adrián López, ha ampliat el marcador de penal a falta d’un minut pel final. Antonio Martín ha tancat el marcador a falta de 20 segons per finalitzar el partit. Amb aquests tres punts, el combinat Balear finalitza el dia amb 1 partit guanyat i 1 partit perdut, amb 3 punts i encara podria tenir opcions d’accedir a semifinals, guanyant demà a Andalusia. Melilla, per la seva part, acaba amb 0 punts, amb dues derrotes, al grup A.