Andalusia supera Extremadura en un partit d’alt voltatge
Andalusia i Extremadura han protagonitzat un gran partit per obtenir el bitllet per jugar la semifinal del Campionat d’Espanya Infantil masculí de futbol sala. Els andalusos han vençut per 8-5 en el tram final del duel.
ANDALUSIA
8 - 5
EXTREMADURA
ANDALUSIA
Joaquín Filter, Adrián Rodríguez, Juan Carlos Acien, Guillermo García, Miguel Ángel Carrillo, Joaquín Expósito, Robert Alexandru Daniel, Jaime Pedrosa, Juan Francisco Fernández, Miguel Blanco, Rodrigo García, Álvaro Martínez.
EXTREMADURA
Ángel María del Campo, Juan Pérez, Víctor Antúnez, Víctor García, Carlos Ruiz, José María Rodríguez, Maymoune Haida, Iván Arjona, Pablo Rodríguez, Carlos Martín, Santiago Torrejón, Borja, Peinado.
Miguel Ángel Carrillo (1-0, 3’); Juan Carlos Acien (2-0, 8’); Guillermo García (3-3, 12’); Juan Francisco Fernández (4-4, 24’); Juan Francisco Fernández (5-4, 30’); Juan Carlos Acien (6-4, 31’); Guillermo García (7-5, 34’); Juan Francisco Fernández (8-5, 35’).

José María Rodríguez (2-1, 10’); Maymoune Haida (2-2, 11’); Iván Arjona (2-3, 12’); José María Rodríguez (3-4, 13’); José María Rodríguez (6-5, 32’).
Rodrigo García (25’).

Maymoune Haida (14’), Carlos Martín (26’).
Xavier García Sánchez i Víctor Pasamontes Remisa (àrbitres), i Javier Bellido Zambrano (cronometrador).

Espectadors: Una cinquantena de persones.

Un duel d’alt voltatge és el que s’ha viscut divendres a la tarda al Pavelló Municipal de Llívia entre les Seleccions d’Andalusia i Extremadura. Ambdós conjunts han estat molt intensos durant tot el partit i ben aviat els espectadors han pogut gaudir de diversos gols. Un potent xut de Miguel Ángel Carrillo que ha entrat per l’escaire quan estava sobre la línia de fons i pràcticament sense angle ha obert la veda a l’espectacle que es veuria a continuació. Juan Carlos Acien ha posat entre les cordes a Extremadura en robar una pilota a la frontal de l’àrea i batre el porter amb un xut ras. Si Andalusia pensava que amb el 2-0 tenia la victòria ben encarrilada, els extremenys han començat a fer jugades combinades i a tenir més pes en aquest xoc. En una jugada per banda, José María Rodríguez ha encarat el porter, que l’ha pogut tocar amb la mà, però la pilota ha acabat entrant. Dos minuts després, els andalusos no han aconseguit allunyar la pilota de la seva àrea i Maymoune Haida l’ha recollit per fer l’empat.

Extremadura ha cregut en la remuntada i en el següent minut, José María Rodríguez ha cedit la pilota a Iván Arjona per marcar sobre la línia de gol. Aquest ha estat l’inici de tres minuts de bogeria, ja que el marcador s’ha capgirat fins a tres vegades en menys d’un minut. Andalusia ha respost tornant a posar les taules amb un bon gol de Guillermo García escurat a la banda; mentre que José María Rodríguez, de falta directa, ha fet el 3-4 amb el que s’ha arribat al descans. Encara hi ha hagut més emoció quan Juan Carlos Acien ha fallat un llançament de deu metres a dos minuts per al descans i que significava un nou empat.

La segona part ha estat igual de renyida i les dues Seleccions han intentat fins al final aconseguir una victòria que els hi donés moltes opcions per passar a les semifinals. A l’equador d’aquest segon temps, Juan Francisco Fernández ha desfet l’empat amb un xut a la frontal de l’àrea; mentre que Juan Carlos Acien ha ampliat la distància en marxar sol per fer el 6-4. Tanmateix, Extremadura no s’ha arronsat i en una bonica vaselina, José María Rodríguez ha marcat un hat-trick. Una transició dels andalusos, conduïda per Juan Francisco Fernández, l’ha culminat Guillermo García; i un minut més tard, ha estat el mateix Fernández qui ha marcat el tercer gol en una bona acció col·lectiva. Així doncs, Andalusia té molts números per aconseguir el passi a la semifinal del Campionat d’Espanya Infantil de futbol sala, però haurà d’esperar els resultats de les Seleccions del seu grup.