Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
SANT ILDEFONS, U.E. A
MARTINEZ MARTIN, SAMUEL
AU 338d,338c,338h,338.2b 5
Un partit de suspensió per protestar de forma ostensible o insistent a l'àrbitre o als àrbitres assistents.
Un partit de suspensió per pronunciar termes o expressions atemptatoris contra el decòrum o la dignitat o fer servir gests o signes que, per llur procacitat, es tinguessin en el concepte públic per ofensius.
Un partit de suspensió per no dirigir-se als vestidors un cop expulsat, sense possibilitat de presenciar el partit des de la graderia.
Dos partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
LA FLORESTA, C.D. A
      Art. 355.- Incoar expedient d’aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.

Art. 352b). Donar trasllat de la denúncia presentada al club CD La Floresta perquè en el termini de dos dies formuli al.legacions.
CANONJA, C.F. A
      Art. 355.- Incoar expedient d’aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.

Art. 352b). Donar trasllat de la denúncia presentada al club CD La Floresta perquè en el termini de dos dies formuli al.legacions.
LA FLORESTA, C.D. A
  293   Per haver comès alineació indeguda, pèrdua del partit per aquest club per 3 gols a 0.
Per haver alineat el jugador Hugo González, inscrit a l'equip infantil de 2a divisió i nivell "C" del CD La Floresta, havent participat de forma prèvia en cinc partits en un equip infantil diferent del de la seva inscripció, i per tant amb vulneració de l'establert a l'article 78.e) del Reglament General.
Tenint en compte que l'alineació indeguda es comet en la darrera jornada de competició, i ocasiona perjudicis a tercers en la clasificació final, en relació al descens de categoria, correspon el descompte de sis punts de la classificació i multa accessòria de 450 euros, de conformitat amb l'article 293.6 del Reglament General.
Rebudes al·legacions del Santfeliuenc FC, no ha resultat acreditat que la infracció hagi estat efectuada de forma expressa, i de resultes d'un pacte per afavorir el CF Canonja, motiu pel qual, a manca de proves en aquest sentit, no és possible la imposició de sanció en base a aquestes acusacions.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.