Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
SEAT GRUP LESSEPS ATLÈTIC CATALÀ F.S A
      Vistes les al·legacions presentades pel club CATALÀ ATLETIC F.S. s'enten com un malentés la utilització de la llicència donada de baixa el passat 14 d'octubre del tècnic Sr. Isaac Garcia Vila amb DSNI 39970821H

 Us recordem que aquesta llicència donada de baixa per petició del club no pot ser uitilitzada doncs seria motiu de sanció dsiciplinaria per part d'aquest Comitè.

 Traslladem nota al CTE perquè en endavant revisi setmanalment que en aquets equip es presenten únicament la llicència de tècnic activa en aquest equip  (Entrenador Sr. Ignasi Isla Rodriguez 26065681B)

  Us recordem també que teniu la possibilitat de tramitar llicència de delegat al tècnic donat de baixa en aquest equip Sr. Isaac Garcia Vila amb DSNI 39970821H, si en endavant voleu que sigui inscrit a l'acta dels partits com a delegat del vostre equip Benjamí
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.