Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
TERRES DE LLEIDA, CFF A
      Es requereix a l'equip VILANOVA GELTRÚ CF, perquè en el termini de dos dies, presenti al.legacions a la seva incompareixença al partit, i en el seu cas acrediti documentalment la causa de no presentació al partit, tenint en compte que en tractar-se d'un dels tres últims partits de la competició, la incompareixença pot tenir els efectes previstos a l'article 294 del Reglament General.
VILANOVA GELTRU C.F. A
      Es requereix a l'equip VILANOVA GELTRÚ CF, perquè en el termini de dos dies, presenti al.legacions a la seva incompareixença al partit,  i en el seu cas acrediti documentalment la causa de no presentació al partit, tenint en compte que en tractar-se d'un dels tres últims partits de la competició, la incompareixença pot tenir els efectes previstos a l'article 294 del Reglament General.
VILANOVA GELTRU C.F. A
  310   Pèrdua del partit per aquest club pel fet de considerar-lo responsable de la seva suspensió,
REUS DE TOTA LA VIDA, CLUB DE FUTBOL A
  310   Pèrdua del partit per aquest club pel fet de considerar-lo responsable de la seva suspensió, tota vegada que, a banda que un cop deduïdes les jugadores de les quals es presenta justificant, encara resten més d'onze jugadores de les que conformen la plantilla, la data de l'encontre va ser acceptada expressament pel club set dies abans de la data fixada, i per tant no resulta possible al·legar la impossibilitat de comparèixer.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.