Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
FEC VALL DEL TER A
  355   Incoar expedient d'aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.
ESCOLA F. BOSC DE TOSCA, C B
  355   Incoar expedient d'aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.
FEC VALL DEL TER A
  352b   Traslladar a aquest club còpia de la denuncia presentada pel club Santa Eugenia CF per suposada alineacio indeguda a fi de que en el termini de dos dies presenti les seves al.legacions.
ESCOLA F. BOSC DE TOSCA, C B
  352b   Traslladar a alclub FEC Vall del Ter còpia de la denuncia presentada per suposada alineacio indeguda a fi de que en el termini de dos dies presenti les seves al.legacions.
FEC VALL DEL TER A
  293.3   Per haver comès alineació indeguda en les tres últimes jornades de competició, tot i que no es pot apreciar la concurrència de mala fe, disposar la pèrdua del partit per tres gols a zero, descompte de tres punts de la classificació i la multa accessòria corresponent. Per l'alineació indeguda del jugador D. Samuel de Jesus Muñoz Yepes de conformitat amb l'article 78.f.
ESCOLA F. BOSC DE TOSCA, C B
      Per haver comès alineació indeguda en les tres últimes jornades de competició, tot i que no es pot apreciar la concurrència de mala fe, disposar la pèrdua del partit al club FEC Vall del Ter, per tres gols a zero, descompte de tres punts de la classificació i la multa accessòria corresponent. Per l'alineació indeguda del jugador D. Samuel de Jesus Muñoz Yepes de conformitat amb l'article 78.f.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.