Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
JORNET FONTCUBERTA, JORDI
E 334
5
Jornada 22: 1 partit de suspensió.Un partit de suspensió per acumulació d'amonestacions.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
PARRALO AGUILERA, MANUEL
AU 338c,338h
Jornada 17: Un partit de suspensió per pronunciar termes o expressions atemptatoris contra el decòrum o la dignitat o fer servir gests o signes que, per llur procacitat, es tinguessin en el concepte públic per ofensius.
Un partit de suspensió per no dirigir-se als vestidors un cop expulsat, sense possibilitat de presenciar el partit des de la graderia.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
EL HAYADI BENOMAR, MARWAN
A 339
Jornada 17: Quatre partits de suspensió per agredir a un altre.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
NADAL FERNANDEZ, CARLOS
AU 339
Jornada 17: Quatre partits de suspensió per agredir a un altre.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
MONTEJO GARCIA, ALEJANDRO
AU 338.2b
Jornada 12: Dos partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
SAN JUAN AT. DE MONTCADA,U.E. A
JIMÉNEZ PRADILLA, HECTOR
A 338.2b
Jornada 10: Dos partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
ALFONSO MARTINEZ, RAUL
EM 338.2b
Jornada 7: Dos partits de suspensió pel fet d'adreçar-se al àrbitres, directius o autoritats esportives en termes o amb actituds injurioses o de menyspreu.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
PLANAS PLADEVALL, AGUSTI
A 338f
Jornada 2: Dos partits de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc o com a conseqüència directa d'algun episodi del mateix, sempre que l'acció origini risc, però no es produeixin conseqüències danyoses o lesives.
RIPOLLET CLUB FUTBOL A
      Jornada 2: Article 228.- Disposar la continuació del partit.
La continuació serà a partir del minut 71 de joc, temps al qual s'haurà d'afegir un mínim de tres minuts, amb el resultat d'un gol a zero. Les despeses arbitrals seran per meitats. Ambdós clubs no podran alinear més de 9 jugadors, ni podran participar en el partit cap dels sancionats a conseqüència d'aquest.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.