Competició | TEMPORADA 2022-2023

Nom Llicència Article Partits Sanció Motiu de la Sanció
ROQUETENC, C.D. A
  312R   Jornada : Vist l'incompliment de l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals abans de les 14 hores de dilluns desprès de la disputa dels partits, es requereix a aqueix club perquè en el termini de dos dies procedeixi al pagament de la totalitat de saldo pendent per aquest concepte, amb l'advertiment que un nou incompliment suposarà la imposició de la multa prevista a l'article 312 del Reglament General en el cas de tenir dos rebuts pendents, o bé la suspensió del partit en el cas de tenir tres rebuts pendents del mateix. (Article 312R)
ROQUETENC, C.D. A
      Jornada : Vist l'acord d'ajornament de partit i d'acord amb el que marca el reglament general teniu 48h per posar una data per recuperar aquest partit dintre del mes natural següent a la suspensió del partit. Si no serà aquest Comitè qui imposarà la data de celebració.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.