Competició | TEMPORADA 2021-2022

Nom Llicència Article Motiu de la Sanció
ESP. JOVENTUT CAN PI B
FONTS MIRA, SERGI
AS 336
Jornada 5: Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
ESP. JOVENTUT CAN PI B
CHARRUA
E 338f
Jornada 2: Un partit de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc o com a conseqüència directa d'algun episodi del mateix, sempre que l'acció origini risc, però no es produeixin conseqüències danyoses o lesives.
ESP. JOVENTUT CAN PI B
COBOS GIMENEZ, POL
D 338f,338a
Jornada 2: Tres partits de suspensió per comportar-se de manera violenta arran del joc o com a conseqüència directa d'algun episodi del mateix, sempre que l'acció origini risc, però no es produeixin conseqüències danyoses o lesives.
Un partit de suspensió per insultar, ofendre, amenaçar o provocar un altre.
ESP. JOVENTUT CAN PI B
  297   Jornada 2: Prendre nota de la comunicació de retirada d'aquest equip en la categoria, amb la imposició de la multa corresponent. Als efectes de puntuació i classificació prevaldrà el que és previst a l'article 288 del RG.
ESP. JOVENTUT CAN PI B
  312   Jornada 2: Per l'incompliment d'abonar els honoraris arbitrals per segon cop s'imposa la multa corresponent. Es recorda, en cas d'incomplir l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals per tercer cop i successius, que la vigent normativa preveu la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l'equip infractor i la pèrdua dels mateixos per part del club causant de la suspensió.
ESP. JOVENTUT CAN PI B
  332   Jornada 2: Pel fet de produir-se incidents de públic,
ESP. JOVENTUT CAN PI B
      Jornada 2: Article 228.- Donar per acabat aquest partit amb el resultat de zero a dos gols.
ESP. JOVENTUT CAN PI B
      Jornada 2: Article 228.- Donar per acabat aquest partit amb el resultat de cinc gols a zero.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.