Competició | TEMPORADA 2021-2022

Nom Llicència Article Motiu de la Sanció
FORTIA, C.E. A
JUNCA ROS, ROGER
I 336
Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
BASE L'EMPORDANET,CF. A
HUGAS MARTINEZ, JAN
I 337,337 bis
per la seva expulsió del terreny de joc amb targeta vermella directa.
BASE L'EMPORDANET,CF. A
  312R   Vist l'incompliment de l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals abans de les 14 hores de dilluns desprès de la disputa dels partits, es requereix a aqueix club perquè en el termini de dos dies procedeixi al pagament de la totalitat de saldo pendent per aquest concepte, amb l'advertiment que un nou incompliment suposarà la imposició de la multa prevista a l'article 312 del Reglament General en el cas de tenir dos rebuts pendents, o bé la suspensió del partit en el cas de tenir tres rebuts pendents del mateix.
EFC PALAU-SAVERDERA A
  312   Per l'incompliment d'abonar els honoraris arbitrals per segon cop s'imposa la multa corresponent. Es recorda, en cas d'incomplir l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals per tercer cop i successius, que la vigent normativa preveu la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l'equip infractor i la pèrdua dels mateixos per part del club causant de la suspensió.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.