Competició | TEMPORADA 2020-2021

Nom Llicència Article Motiu de la Sanció
GAVA, F.S B
AGUILAR LOPEZ, DAVID
AS 387.1   Doble Amonestació
VALLIRANA A.E. B
  312FS2   Per l'incompliment de l'obligació d'abonar els honoraris arbitrals per tercer cop abans de les 14 hores de dilluns desprès de la disputa dels partits, s'imposa la multa de 106 euros. Així mateix, es requereix a aquest club perquè en el termini de dos dies procedeixi al pagament de la totalitat de saldo pendent per aquest concepte, amb l'advertiment que un nou incompliment suposarà la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l'equip infractor i la pèrdua dels mateixos per part del club causant de la suspensió.
CUBELLES CLUB FUTBOL SALA A
  312FSND   Per l'incompliment d'abonar els honoraris arbitrals per quart cop, s'acorda la no designació de col·legiat en els partits que hagi de disputar l·infractor, sigui com a local o com a visitant, cosa que suposarà la suspensió d'aquests partits i la pèrdua dels mateixos per part del club causant d'aquesta suspensió
(Aquesta sanció s'aplicarà a partir del 21 de juny i en referència las propers partits del club).
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.