Competició | TEMPORADA 2019-2020

Nom Llicència Article Motiu de la Sanció
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,A
MAOUNI MAGDALENO, GABRIEL
A 336
Jornada 5: Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,A
MORENO FERNÁNDEZ, CRISTIAN
A 336
Jornada 3: Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,A
      Jornada 3: Vist l´escrit d´al·legacions que presenta el club UNIO ASTORGA, C.E., aquest Comité resol, després de rebre al·legacions de el club ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,


.- Desestimar-lo donat que, segons consta en la Mutualitat de Futbolistes, les llicències dels jugadors ALEXANDRE ORDOÑEZ NAVARRO i JOEL CORTES PELAYO, ( motiu de la impugnacio ), en el momento de la seva alineació es trovaba correctament tramitades.
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,A
      Jornada 3: Requerir al club ESCOLA F. LA PASTORETA CLUB, per tal que, en el termini de dos diez, presenti aquest Comité el justificant de pagament de la factura LF454282 de import 74,11€
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,A
  244.   Jornada 3: Donar trasllat aquest club copia de l'escrit rebut de l'equip adversari a fi i efecte que, en el termini de dos dies, presenti per escrit les seves al.legacions i aporti les proves que consideri adients en defensa de llurs interessos.
ESCOLA F. LA PASTORETA, CLUB,A
      Jornada 3: Art.355 Incoar expedient d'aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.