Competició | TEMPORADA 2019-2020

Nom Llicència Article Motiu de la Sanció
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
CABALLE CAÑELLAS, ADRIÀ
A 334
5
Jornada 23: 1 partit de suspensió.Un partit de suspensió per acumulació d'amonestacions.
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
MORELL GOMEZ, MAX
A 336
Jornada 20: Un partit de suspensió per la seva expulsió al rebre dues amonestacions.
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
VERDAGUER ALIGUÉ, GERARD
A 334
5
Jornada 16: 1 partit de suspensió.Un partit de suspensió per acumulació d'amonestacions.
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
MIGUEL PAEZ, HECTOR
A 334
5
Jornada 13: 1 partit de suspensió.Un partit de suspensió per acumulació d'amonestacions.
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
  332   Jornada 13: Pel fet de produir-se incidents lleus de públic,
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
      Jornada 13: Es deixa sense efecte la targeta groga mostrada al jugador Caleb Martínez Benítez i es confirma l'amonestació mostrada al jugador Alex Luque Prados d'acord amb l'informe rebut de l'àrbitre del partit que indica el següent:

"Un cop rebudes les al·legacions en relació a la targeta groga mostrada al senyor, Martínez Benítez, Caleb en el partit disputat a Vic corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga de 1ª Catalana entre el Vic U.E i la Fundació Esportiva Grama, afirmo que, aquesta targeta no es va mostrar correctament, ja que el porter que estava sobre el terreny de joc i que va cometre la següent infracció "Retardar la reanudación del juego con ánimo de perder tiempo", era el senyor Luque Prados, Alex.
El motiu pel qual es va produir aquest error va ser el següent: Abans de l'inici del partit, durant la validació de les equipacions per part dels dos equips, l'equipació del porter titular de l'equip visitant (Fundació Esportiva Grama) amb el dorsal 13, era d'un color molt similar a la samarreta dels jugadors de l'equip local (Vic U.E). És per aquest motiu que es va procedir al canvi de samarreta per part del porter de l'equip visitant. En aquesta samarreta hi figurava el número 1, igual que la samarreta del porter suplent. Per tant, a efectes d'acta, el porter titular era el dorsal 13 i el suplent l'1. Un cop amonestat al porter que es trobava sobre el terreny de joc, el qual, a efectes d'acta, era el dorsal 13, però sobre el terreny de joc era el dorsal 1 pel motiu esmentat anteriorment, a l'acta del partit es va anotar com a amonestat el porter suplent amb el dorsal 1."
VIC UNIÓ ESPORTIVA CLUB A
      Jornada 13: Art. 355.- Incoar expedient d’aquest partit, considerant-lo pendent de resolució.
Donar trasllat de l'escrit rebut de la Fundació Esportiva Grama a l'àrbitre de l'encontre perquè en el termini de dos dies informi sobre el seu contingut.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.