XERRADA TÈCNICA DAMM CF
Comitè Àrbitres | 30/08/2012
Dimarts 28 d'agost els nostres companys Alfons Alvarez, Juan C. Barranco, el vocal d'estatals Néstor Herraez i el president Xavier Moreno varen efectuar una xerrada tècnica a membres del club DAMM CF.
XERRADA TÈCNICA DAMM CF El passat dimarts 28 d'agost a l'emblemàtica fàbrica de la DAMM situada a la capital barcelonina al carrer Rosselló els nostres companys de 1era Divisió Alfons Xavier Alvarez Izquierdo i Juan Carlos Barranco Trejo, així com el vocal d'estatals Néstor Herraez i el president del CTA de la FCF, Xavier Moreno Delgado varen impartir una xerrada de caire tècnic als 3 equips juvenils del conjunt cerveser amb la presencia també d'entrenadors i delegats de l'entitat.
També es va comptar amb l'assistència a l'event del president de la DAMM CF Ramón Agenjo i del seu president honorífic Josep Barcons. La xerrada va ser acompanyada de suport audiovisual veient i comentant jugades vistes en video.

El CTA de la FCF opina que totes aquestes interaccions clubs-àrbitres són molt profitoses per ambdues parts i en definitiva qui surt beneficiat és el futbol català. El CTA de la FCF resta obert a qualsevol col.laboració amb clubs d'arreu del territori.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.