Victòria treballada de la Selecció sub 16 masculina davant l'EC Granollers
Seleccions | 18/05/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha guanyat per 1 gol a 3 al Juvenil de l'EC Granollers en un partit amistós per preparar la Fase Final del Campionat d'Espanya.
EC GRANOLLERS
1 - 3

Jordi Cereza, Marc Domènech, Arnau Pla, Nil Sentís, Adrià Martín, Raul Moreno, Mario Jaspe, Martí Puigsegur, Marc Villegas, Oriol Martín, Héctor Pérez. També han jugat: Woury Mballo, Pau Sala, Iván Sánchez, Rubén Rodríguez, Nil Casanova.

Pau Prim, Víctor Pitarque, Bruno Martínez, Rachid Saiah, Lamine Yamal, Pedro Soma, Hugo Alba, Lluc Castell, Minsu Kim, Marc Aznar, Manel Estévez. També han jugat: Gerard Soler, Pol Trigueros, Cheikh Tidiane, Hugo Burgos, Arnau Pradas, Guillem Badia, Erik Vázquez, Jan Encuentra.

Iván Sánchez (1-3, 58').

Minsu Kim (0-1, 31'; 0-2, 37'); Arnau Pradas (0-3, 42').
Gerard Justo Romero (àrbitre principal); Ignasi Terradas Domínguez i Marc Formoselle Sánchez (àrbitres assistents).

Al Camp de Futbol Municipal de Granollers, la Selecció Catalana sub 16 masculina ha jugat un partit amistós amb un combinat de jugadors de primer i segon any Juvenil de l'EC Granollers. I és que la preparació per a la Fase Final del Campionat d'Espanya, que se celebrarà al mes de juny, ja ha començat. El duel ha estat vibrant, amb una primera part molt intensa i amb Catalunya pressionant en tot moment, ofegant la sortida de pilota del Granollers i generant bones ocasions de gol. Minsu Kim ha estat l'autor del primer gol de la Selecció Catalana sub 16 als trenta minuts de joc. Poc després, de nou Minsu Kim, ha ampliat l'avantatge amb el 0-2. I poc abans del descans, Hugo Burgos ha sentenciat el duel.

A la sortida de vestidors, els vallesans han posat una marxa més i han gaudit de més domini de la pilota. D'aquesta manera, el Granollers ha tret profit d'una bona jugada en atac d'Iván Sánchez per tancar el resultat amb l'1 a 3 definitiu. Els jugadors dirigits per Rafa Beltran, ben situats al terreny de joc i sense perdre els nervis en cap moment, s'han aplicat de valent per superar la diferència física entre uns i altres, i no han deixat de lluitar i esforçar-se en cada jugada.