Victòria sòlida de Catalunya Aleví femenina per posar el punt final a la temporada
FS Notícies | 09/06/2019
Les jugadores de Jordi Barrero han superat el CFS Arenys de Munt per 4 gols a 0 en un extraordinari partit de futbol sala que ha permès a les catalanes adjudicar-se la victòria en el seu primer i últim partit del curs 2018-2019.
Catalunya
4 - 0
CFS Arenys de Munt
Catalunya
Júlia Cuñat, Aina Bel, Clàudia Ciércoles, Lara Rodríguez, Xènia Casadó, Mar González, Alba Ríos, Sílvia Cuartero, Queralt Gibert, Anna García, Júlia Rosa i Noa Galera.
Ona Sampera, Martina Comas, Anna Arróniz, Enar Morales, Paula Ribas, Ana Roepro, Clara Miñambres i Lucía Minñambres.
1-0 Clàudia Ciércoles (20'); 2-0 Noa Galera (29'); 3-0 Sílvia Cuartero (32') i 4-0 Clàudia Ciércoles (48').

Joan Vázquez (àrbitre principal).

Examen superat amb nota. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha derrotat el CFS Arenys de Munt per 4 gols a 0 en l'estrena de les quadribarrades aquesta temporada 2018-2019. Les jugadores de Jordi Barrero han signat una posada en escena sensacional en què Catalunya ha pogut avançar-se des del punt de sis metres. Clàudia Ciércoles ha estat l'encarregada de xutar una pena màxima provocada per unes mans de l'Arenys de Munt a dins de la seva pròpia àrea, un llançament de penal que la portera arenyenca, Paula Ribas, ha neutralitzat amb una gran aturada en dos temps. Tot i no aprofitar la seva primera gran oportunitat, les de Barrero han continuat jugant amb una electricitat sensacional que ha permès a les catalanes seguir gaudint d'opcions clares de gol, com ara un xut llunyà de Júlia Cuñat al minut 6 de partit que una Ribas molt encertada ha desviat amb la punta dels dits per enviar la pilota directament a córner.

Les jugadores d'Ainara Garcia s'han anat refent de les envestides inicials de Catalunya i han pogut començar a trenar jugades perilloses d'atac quan el cronòmetre ja superava l'equador de la primera meitat. La portera catalana, Alba Ríos, s'ha hagut de multiplicar sota els pals per esvair els fantasmes d'un possible gol de les maresmenques, però aquesta revifalla de les de Garcia no ha intimidat una Selecció que ha seguit amenaçant l'àrea rival amb rematades perilloses que han acabat per desencallar la poca activitat golejadora de la primera meitat. Una jugada excel·lent de Sílvia Cuartero per la banda esquerra ha acabat amb una assistència al cor de l'àrea de la 7 catalana que Clàudia Ciércoles, amb una classe magistral, ha materialitzat al fons de la porteria arenyenca per fer pujar l'1 a 0 l'electrònic, al minut 20 de partit, i per enviar el matx al descans amb victòria momentània per les quadribarrades.

Les catalanes no han baixat les revolucions a l'inici de la represa i han pogut tornar a marcar les diferències amb dues dianes gairebé consecutives. Ho han fet gràcies a dos grans gols que han sacsejat el partit en un tres i no res, dos cops d'autoritat, gentilesa de Noa Galera (2-0) i de Sílvia Cuartero (3-0), que han desequilibrat la balança als minuts 4 i 7 de la segona meitat. Lluny d'abaixar els braços, les maresmenques han continuat jugant amb ambició i han pogut retallar diferències al minut 15 de de la segona part amb una rematada molt perillosa d'Enar Morales, però la seva rematada ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Xènia Casadó.

La Selecció Catalana i el CFS Arenys de Munt han persistit amb els atacs a banda i banda de la pista, tot intentat anotar un gol que pogués sentenciar el matx, pel que fa a les catalanes, o que pogués retornar la il·lusió a un conjunt d'Ainara Garcia que s'estava mereixent marcar per la seva valentia i pel seu esforç sobre el parquet del Nou Municipal d'Arenys de Munt. Tot i l'ambició dels dos conjunts, les jugadores de Jordi Barrero han tornat a fer gala de la seva pólvora ofensiva i han acabat de sentenciar el partit amb un gol de Noa Galera al minut 48, després que l'ala catalana hagi rubricat una jugada col·lectiva espectacular entre la 3 catalana i Clàudia Ciércoles per fer el definitiu 4 a 0, una diana digne de la gran actuació de les catalanes i que ha servit per materialitzar un debut somiat de la Selecció Aleví femení de futbol sala.