Victòria patida i merescuda
FS Notícies | 21/03/2013
La selecció catalana aleví ha aconseguit els seus primers tres punts de la fase de grups del Campionat d'Espanya després de superar a les Balears per 8 gols a 5.

CATALUNYA: Adrià Toledano, Bernat Povill, Marc Pérez, Franc Cortes, Gerard Noguera, Felipe Sansalvador, Isaac Viñuela, Francisco José Novo, Bernat Trias, Adrián Caro, Gerard Motos i Eric Navarro.

BALEARES: Cristian Caballero, Juan Martín De Vilades, Luis Sánchez, Miguel Nicolau, Llorenç Lull, Marc Andreu, Daniel Montero, Miguel Hernández, Gonzalo Martínez, Miguel Martín, Andreu Parera i Lázaro Jerez.

GOLS: (1a part) 1 - 0 Francisco José Novo (min.5), 2 - 0 Gerard Noguera (min.6), 3 - 0 Gerard Noguera (min. 7), 3 - 1 Miguel Nicolau (min.11), 4 - 1 Francisco José Novo (min. 11). (2a part) 5 - 1 Gonzalo Martínez (min.1), 5 - 2 Miguel Martín (min.4), 5 - 3 Marc Andreu (min.7). 6 - 3 Felipe Sansalvador (min.7), 6 - 4 Miguel Martín (min.8), 6 - 5 Gonzalo Martínez (min.8), 7 - 5 Bernat Povill (min.10) i 8 - 5 Bernat Trias (min.12)

CRÒNICA:

En el primer temps Catalunya ha dominat el partit amb un joc fluid amb l'únic perill de Balears al contracop.  La selecció catalana s'ha posat ràpid per davant del marcador amb els tres primers gols. Precisament, en una d'aquestes contres, ha estat quan Balears ha aconseguit el seu primer gol, però, seguidament, Catalunya ha fet el quart. D'aquesta manera ha finalitzat la primera part.

Ja a la represa, Catalunya ha augmentat la distancia al marcador amb un gol al primer minut. A partir de llavors, Balears ha començat a dominar el joc creant un munt d'ocasions, fins arribar, a falta, de 7 minuts pel final, el 6 a 5, amb cinc faltes acumulatives pel bàndol català.

A conseqüència d'això, després d'un temps mort, Catalunya ha sortit reforçada i ha marcat dos gols més que li han donat la victòria amb un 8 a 5 final.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.