Victòria, líders de grup invictes i a semifinals
FS Notícies | 08/03/2024
La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 11 davant Melilla i jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya, com a líder del Grup A, demà a les 12.45 hores contra Castella-La Manxa.

MELILLA
0 - 11
MELILLA
Chainaz Mizzian, Amira Darraz, Yasmina Mohamedi, Arantxa Aznar, Naira Hamido, Lucía Vivancos, Islam Haduchi, María Tornel, Adriana García, María José Cuevas, Zahira Solis, Zaaira Laarbi
Mila Pou, Aneu Isern, Desirée Bello, Elena Montoro, Emma Yeste, Judit Corsà, Maria Gonfaus, Urgell Isern, Daniela Guijarro, Kenya Hernández, Adriana Pons i Ariadna Alcaide

0-1 Judit Corsà (1'); 0-2 Elena Montoro (4'); 0-3 Daniela Guijarro (7'); 0-4 Daniela Guijarro (8'); 0-5 Aneu Isern (9'); 0-6 Urgell Isern (10'); 0-7 Kenya Hernández (14'); 0-8 Urgell Isern (23'); 0-9 Elena Montoro (24'); 0-10 Urgell Isern (26'); 0-11 Elena Montoro (29')
Àrbitres principals: M. Castro Fernández i Amor Vizoso     Àrbitre assistent: García Vázquez

Victòria i a semifinals. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat per 0 a 11 davant Mellila i es classifica per a les semifinals del Campionat d’Espanya. Un partit que Catalunya arribava ja amb els deures fets i que ha dominat des del principi, ja que al descans guanyava 0 a 7. Amb aquest triomf, Catalunya tanca la fase de grups amb un balanç de tres victòries en tres partits i sense cap gol en contra per 15 a favor. Aquest dissabte, a partir de les 12.45 hores i contra Castella-La Manxa, Catalunya jugarà les semifinals del Campionat d’Espanya.

Gols, bon joc i minuts per a tothom. La Selecció Catalana sub 14 femenina ha començat a encarrilar la victòria des de l’inici, quan Judit Corsà ha obert la llauna del marcador amb una acció d’estratègia. Catalunya en cap moment s’ha deixat anat, a competit en tot moment amb bon joc, seguretat i concentració en defensa mantenint la porteria a zero finals al final, i amb efectivitat. Elena Montoro, aprofitant un rebot dins l’àrea, un doblet de Daniela Guijarro, i un gol més d’Aneu i Urgell Isern, i de Kenya Hernández, han col·locat el 0 a 7 al marcador al descans.

A la represa, el guió s’ha mantingut igual: amb una Catalunya dominat el joc, atacant amb paciència i arrodonint la victòria fins al definitiu 0 a 11 amb un doblet d’Urgell Isern i un altre d’Elena Montoro. Triomf final deixant la porteria a zero i arribant amb bones sensacions a les semifinals del Campionat d’Espanya.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.