Victòria i pas de gegant per a les semifinals del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 07/03/2024
La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 0 davant Andalusia i es col·loca líder del Grup A amb dues victòries en dos partits.

2 - 0
ANDALUSIA
Mila Pou, Aneu Isern, Desirée Bello, Elena Montoro, Emma Yeste, Judit Corsà, Maria Gonfaus, Urgell Isern, Daniela Guijarro, Kenya Hernández, Adriana Pons i Ariadna Alcaide
ANDALUSIA
Noa García, Isabel Montero, Carla Sánchez, Noa Ríos, Daniela Navarro, Cela Gutiérrez, Laura Serrano, María Perujo, Ana María Martos, María Ramos, Alma Cerezuela i Susana Cabrera

1-0 Elena Montoro (16'); 2-0 Daniela Guijarro (24');

Àrbitres principals: Chousal Prieto i Pinilla Boullosa        Àrbitre assistent: Genovese Martínez

''Final anticipada'' amb victòria. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 0 davant Andalusia en una 'final anticipada' amb dues seleccions que van guanyar en el debut i que es jugaven el lideratge del Grup A. Un partit en què Catalunya ha executat a la perfecció el pla de partit amb seguretat i contundència en defensa i, tot i el desencert a la primera part, dos gols en moments clau a la segona d'Elena Montoro i de Daniela Guijarro, han certificat la victòria. Amb aquest triomf, Catalunya es col·loca líder amb 6 punts i fa un pas de gegant per a classificar-se per a les semifinals del Campionat d'Espanya. Aquest divendres, a partir de les 9.45 hores i en directe pels canals federatius de l'RFEF, Catalunya sub 14 femenina de futbol sala tancarà la fase de grups contra Melilla.

Catalunya desaprofita les ocasions durant el primer temps. La primera meitat entre Catalunya sub 14 femenina i Andalusia ha estat igualada, en què cap de les seleccions ha volgut prendre riscos ni cometre errades i on les porteres i el desencert han estat els protagonistes. I és que tot i l'empat a zero al final de la primera meitat, Catalunya ha tingut clares oportunitats de gol per marxar amb avantatge. La més clara ha estat segons abans del final de la primera meitat amb una ocasió de Judit Corsà que Elena Montoro tampoc ha aprofitat el rebot. I això que, només començar el matx, Aneu Isern ja ha avisat amb un xut exterior i, poc després, Daniela Guijarro també ho ha provat des de fora l'àrea. Per part d'Andalusia, la seva capitana, Ana Martos ha estat la jugadora més incisiva sense encert. Amb aquest escenari, 0 a 0 al descans.

Els gols, a la segona part. La represa ha començat de la millor manera possible per Catalunya: amb gol. I és que Elena Montoro ha rematat al segon pal una gran acció col·lectiva per obrir la llauna del marcador. Tot i el gol, Catalunya ha continuat atacant a la porteria d'Andalusia i Judit Corsà ha tingut el segon amb un xut creuat. Han estat els millors minuts d'una Catalunya ambiciosa i que no s'ha conformat amb el resultat. Amb aquest escenari, Daniela Guijarro ha marcat el segon amb un xut llunyà quan quedaven sis minuts pel final. Després del gol i un temps mort, Andalusia ho ha provat amb portera-jugadora. Ana Martos ha tornat a tenir una bona ocasió per Andalusia, però Mila Pou l'ha aturada. Al final, segon partit consecutiu amb la porteria a zero i pas de gegant per a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.