Victòria i bitllet per a les semifinals de Catalunya sub 19 femenina de futbol sala
FS Notícies | 14/02/2024
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 3 a 0 davant l'Aragó i, acompanyada de la victòria de Navarra a Canàries, obté el bitllet per a les semifinals.

3 - 0
ARAGÓ
Laura Ollé, Paloma Cantillo, Berta Solé, Ona Solans, Noa Aguilar, Mariona Solsona, Andrea Rodríguez, Bet Santamaria, Marta Garcia, Sandra Garcia, Aina Torrents i Xènia Casadó
ARAGÓ
Veronia Rica, Soraya Duarte, Olalla Casas, Adriana Abad, Andrea Peña, Yaiza Sien, Noa Gimeno, Estrella Blázquez, Marina Escaño, Leire Pazos, Lidia González i Erika Galve

1-0 Bet Santamaria (18'); 2-0 Bet Santamaria (19'); 3-0 Sandra García (28')

Àrbitres principals: Javier Gea i Jonatan Carrillo     Àrbitra assistent: Victor Vila

Victòria i primer objectiu aconseguit. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat 3 a 0 davant l'Aragó en un partit a cara o creu i certifica el lideratge del Grup A, ja que, juntament amb la victòria de Navarra per 1 a 4 davant Canàries, Catalunya ha assolit el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un partit en què Catalunya ha dominat des del principi, on ha aconseguit deixar la porteria a zero i on Aragó només ha tingut un xut entre els tres pals en tot el partit. Tot i això, no ha estat fins al darrer minut de la primera part quan dues genialitats de Bet Santamaria han encarrilat una victòria que ha sentenciat Sandra Garcia a l'equador de la represa. Aquest dijous, a partir de les 12.15 hores i en directe pels canals federatius de l'RFEF, Catalunya tancarà la fase de grups, sense res en joc, contra les Canàries.

Doblet de Bet Santamaria i victòria al descans. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala i l'Aragó han protagonitzat una primera part travada, amb interrupcions, lenta i amb poques ocasions de gol. I és que l'Aragó ha plantejat una defensa a mitja pista i a Catalunya li ha costat trobar espais i, sobretot, evitar pèrdues de pilota perilloses pels contraatacs de l'Aragó.  D'estratègia han vingut les primeres ocasions per Catalunya, amb un xut de Bet Santamaria i un altre de Sandra Garcia en els primers cinc minuts de partit. Després d'un tram de partit en què les porteres no han intervingut, Ona Solans ho ha tornat a provar amb un xut llunyà fins que, a tres minuts pel descans, l'Aragó ha tingut la seva oportunitat amb un xut creuat que s'ha estavellat al pal. I, d'aquí, a la bogeria catalana: temps mort demanat per Jordi Barrero i genialiats de Bet Santamaria. I és que un doblet de Bet, en menys de 20 segons i al darrer minut de la primera part, ha col·locat el 2 a 0 al lluminós, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Catalunya ha continuat amb un gran nivell defensiu durant els 20 minuts de la segona part, amb una forta pressió tota la pista que ha incomodat en tot moment l'atac d'Aragó, que poques ocasions de gol ha tingut. També ha estat intensa la defensa aragonesa, però Catalunya, amb qualitat i paciència, ha intentat trobar espais dins la zona plantejada. L'únic gol de la segona part ha arribat al minut 28 quan, una recuperació de Sandra Garcia dins l'àrea contrària, ella mateixa l'ha aprofitat per batre la sortida de la portera rival. 3 a 0 i a partir d'aquí, les quadribarrades han sabut jugar amb el marcador, no han patit en cap moment i han aconseguit una victòria que les certifica com a líders del Grup A amb 6 punts, encaixant només dos gols en dos partits i deixant, en aquest, la porteria a zero.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.