Victòria i bitllet per a la fase final del Campionat d'Espanya per a Catalunya sub 19
FS Notícies | 30/12/2023
La Selecció Catalana sub 19 masculina ha guanyat 6 a 0 davant les Illes Canàries i obté el bitllet per a la fase final del Campionat d'Espanya.

6 - 0
CANÀRIES
Martin Benaduce, Luis Miguel Medina, Héctor Gisbert, Akim Ràfols, Martí Serra, Raul Pernia, Rubén Rodó, Victor Sánchez, Marc Barriga, Pol Salas, Joan Cañizares i David Prieto
CANÀRIES
Ilias Akkaev, Aaron Acosta, Héctor Plaza, Diego de León, Rodrigo Boada, Hugo Mas Puebla, Aitor Rodríguez, Rubén Santana, Mario Pérez, Iker Jiménez, Gorka Yarza i Sullivan Salazar

1-0 Joan Cañizares (2'); 2-0 Luis Medina (5'); 3-0 Pol Salas (6'); 4-0 Marc Barriga (18'); 5-0 Rubén Rodó (19'); 6-0 Pol Salas (31');

Àrbitres principals: Pérez Giráldez i Rodríguez Travieso      Àrbitre assistent: Tenorio Martínez

Victòria i a la fase final. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat per 6 a 0 davant les Illes Canàries i obté el bitllet per a disputar la fase final del Campionat d'Espanya, que es disputarà del 26 al 28 de gener amb seu per determinar. En un partit a cara o creu contra els canaris, Catalunya han disputat el millor partit de la fase prèvia, ha fet un pas endavant i els jugadors han sortit al Pavelló Municipal de Viveiro concentrats i mentalitzats de la importància del partit. Dit i fet, ja que al minut 6 ja guanyaven 3 a 0. Amb aquesta victòria, Catalunya tanca la fase prèvia amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota, amb un total de 22 gols a favor i 8 en contra que li ha permès aconseguir la segona posició del Grup A, per darrere de la Comunitat de Madrid.

Primera part de llibre. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha dut a terme una gran primera meitat, amb tots els jugadors mentalitzats de la importància del partit i coneixedors de la importància dels primers minuts. Catalunya ha concedit poques oportunitats a Canàries, ha sabut defensar i llegir bé els atacs amb porter-jugador dels canaris i, a més, ha estat letal en els primers minuts en atac per donar tranquil·litat i confiança als quadribarrats. I és que al primer minut, Joan Cañizares ha avisat amb una pilota al pal i, poc després, ell mateix ha aprofitat un rebot dins l'àrea per marcar el primer. Segons més tard, ha avisat Akim Ràfols amb una pilota al pal i, al 5' de joc, Luis Medina ha finalitzat una gran acció personal per marcar el segon. Canàries no ha sabut reaccionar i menys quan, un minut més tard, Diego de León ha estat expulsat per tocar la pilota amb la mà dins l'àrea i Pol Salas ha transformat el penal. Amb el 3 a 0 al marcador, Catalunya ha jugat a plaer, ha exhibit un gran futbol sala i ho ha transformat amb gols al tram final del primer temps: Marc Barriga amb una gran acció individual i Rubén Rodó finalitzant una jugada col·lectiva.

A la segona meitat, Catalunya s'ha trobat còmode mantenint la possessió de la pilota, atacant amb criteri i fent córrer el cronòmetre amb la pilota controlada. Els jugadors han practicat un gran futbol sala, han gaudit a la pista i han demostrat del seu potencial. A l'equador de la segona meitat, ha arribat el 6 a 0 per mitjà de Pol Salas que ha finalitzat una altra gran acció col·lectiva arribant al segon pal per empènyer la pilota. A més, els quadribarrats han mantingut l'alt nivell defensiu fins al darrer instant i el marcador ja no s'ha mogut més amb el definitiu 6 a 0.

La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala disputarà la fase final del Campionat d'Espanya del 26 al 28 de gener de 2024 amb seu per determinar.