Victòria i bitllet per a la fase final de Catalunya sub 16 masculina de futbol sala
FS Notícies | 29/12/2023
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 11 davant Ceuta i, juntament amb la victòria de Madrid sobre Galícia, acosnegueix el bitllet per a la fase final del Campionat d'Espanya.

CEUTA
1 - 11
CEUTA
Alejandro Salinas, Yulabi Mohamed, Ayman Ahmed, Muhammed Mohamed, Alejandro Capilla, Mohamed Laroussi, Daniel Expósito, Yussef Chellaf, Anuar Abdenebit, Javier González, Mohamed Ahmed i Miguel Abraham
Daniel Rodrigo, Isaac Carrasquilla, Josep Domènech, Roger Garcia, Manel Rus, Erik Dorado, Edgar Ballesteros, Thiago Partearroyo, Sirius Coll, Angel Hernández, Alex Hervás i Iker Delgado

1-0 Anuar Abdenebit (1');

1-1 Roger Garcia (5'); 1-2 Roger Garcia (10'); 1-3 Edgar Ballesteros (12'); 1-4 Ángel Hernández (13'); 1-5 Alex Hervás (15'); 1-6 Roger Garcia (16'); 1-7 Edgar Ballesteros (17'); 1-8 Sirius Coll (23'); 1-9 Erik Dorado (37'); 1-10 Edgar Ballesteros (37'); 1-11 Sirius Coll (38')
Àrbitres principals: Menéndez Nistal i I. De Luis Iglesia      Àrbitre assistent: A. De Luis Iglesia

Remuntada i cap a la fase final. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat per un clar 1 a 11 davant Ceuta i aconsegueix el bitllet per a la fase final del Campionat d'Espanya. Un partit en què Catalunya ha golejat, però que ha hagut de remuntar el gol inicial de Ceuta. Els quadribarrats ho han fet de forma contundent i amb un gran futbol sala durant el primer temps, on han marxat al descans guanyant per 1 a 7. A la segona part, el ritme del partit ha disminuït fins al definitiu 1 a 11. Amb aquest triomf, sumat de la victòria de la Comunitat de Madrid davant Galícia per 3 a 0, el Grup A ja està definit amb els madrilenys com a primers de grup i Catalunya es classifica com a segona. Per tant, demà Catalunya jugarà contra les Illes Canàries sense res en joc.

Gol de Ceuta i exhibició de futbol sala. El partit ha començat amb gol dels de Ceuta, amb un ràpid contraatac que Anuar Abdenebit ha transformat per marcar l'1 a 0. I, a partir d'aquí, exhibició de futbol sala. Catalunya ha demostrat que és un equip madur i ha sabut reaccionar amb qualitat i amb gols. Primer, Ángel Hernández ha estavellat una pilota al pal i poc després, Thiago ha desaprofitat una gran acció d'estratègia. Catalunya havia perdonat l'empat fins que, al minut 5, Roger Garcia ha aprofitat una assistència de Josep Domènech per empatar. El mateix Roger ha enviat una pilota al pal abans que, al 10' de partit, marquès l'1 a 2. A partir d'aquest moment, Catalunya ha estat molt còmode, ha creat perill constant a la porteria de Ceuta i Edgar Ballesteros ha aprofitat un rebot al pal per marcar el tercer. Sense temps de reacció, Angel, amb una jugada marca de la casa, ha marcat el quart i encara abans del descans, Alex Hervas, Roger Garcia i Edgar Ballesteros han col·locat l'1 a 7 al marcador.

A la represa, amb el partit ja decidit, el ritme ha disminuït i Catalunya ha controlat el matx de principi a fi. Les ocasions han disminuït fins que Ceuta s'ha animat a avançar el porter a mitja pista. En una acció d'aquestes, en què Catalunya havia estudiat com defensar-ho, Sirius Coll ha recuperat una pilota per marcar l'1 a 8. Amb aquest resultat s'ha arribat al tram final del partit quan Erik Dorado, Edgar Ballesteros i el mateix Sirius Coll han establert el definitiu 1 a 11.

La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala tancarà la fase prèvia aquest dissabte, a les 10.00 hores, contra les Illes Canàries, sense res en joc, ja que la Comunitat de Madrid ja té assegurada la primera plaça i Catalunya la segona.