Victòria de Catalunya Infantil femenina i bitllet per a les semifinals
FS Notícies | 21/04/2023
La Selecció Catalana Infantil femenina ha guanyat 2 a 1 davant la Comunitat de Madrid i obté el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya.

2 - 1
COMUNITAT DE MADRID
Martina Ferrera, Àneu Isern, Desirée Bello, Maria Martin, Judit Corsà, Laia Bayó, Manal Benabderrahmane, Urgell Isern, Daniela Guijarro, Manuela Sebastià, Kenya Hernández i Laia Cella
Paula García, Marta Gutiérrez, Julia García de la Torre, Henar Escribano, Clàudia MArtínez, Lucía Corral, MAría Rollón, Celia Hermoso, Alba Sánchez, Daniela García, Celia Mayoral i Valeria González
1-0 Maria Martín (8'); 2-1 Judit Corsà (26')

1-1 Marta Gutiérrez (25')
Àrbitres principals: Alejandro Martínez i Javier Leal          Àrbitre assistent: José Otálora

Victòria i a semifinals. La Selecció Catalana Infantil femenina ha guanyat 2 a 1 davant la Comunitat de Madrid i ha aconseguit el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya en un partit igualat que s'ha decidit amb un gol de Judit Corsà a pocs minuts pel final. I és que Catalunya i Madrid han disputat un enfrontament amb poques ocasions de gol, amb les catalanes dominant la possessió i Madrid intentant sortir al contraatac. Al descans, Catalunya ja guanyava però, a la represa, i amb un gran gol, Madrid ha empatat fins que, Judit Corsà, ha establert el definitiu 2 a 1. Demà, a les 10.30 hores i en directe per l'FCF TV, Catalunya disputarà les semifinals del Campionat d'Espanya contra Galícia. A l'altra semifinal, Andalusia i Castella-La Manxa buscaran un bitllet per a la final.

Al descans amb avantatge. La Selecció Catalana Infantil femenina i la Comunitat de Madrid han disputat un primer temps igualat, amb poques ocasions de gol, amb bones circulacions de Catalunya sense acabar de convertir-ho en oportunitat de gol, però concentrades en defensa ofegant l'atac de Madrid. Una bona assistència de Desirée Bello, convertida amb una gran finalització dins l'àrea de Maria Martín, ha provocat l'únic gol del partit durant els primers 15 minuts.

A la represa, la igualtat en el joc s'ha mantingut amb més oportunitats pels dos equips. Primer, ha avisat Madrid amb un xut exterior de Mayoral, però Catalunya n'ha tingut dues de clares per mitjà de Desirée Bello, creant perill a cada pilota que ha tocat. Tot s'ha animat en els darrers cinc minuts quan, de falta directa, Marta Gutiérrez ha empatat el partit. Un resultat que servia a Catalunya, però que, per altra banda, amb un gol més de Madrid classificava a les madrilenyes. Doncs en aquest moment de dificultat, Catalunya ha tornat a treure el caràcter i l'orgull i un minut més tard, Judit Corsà ha aprofitat un rebot per marcar el definitiu 2 a 1 i classificar a Catalunya a les semifinals del Campionat d'Espanya.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.