Victòria d'orgull de Catalunya sub 19 i cap als quarts de final
FS Notícies | 21/04/2022
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 3 davant les Illes Balears i es classifica com a líder del Grup B pels quarts de final del Campionat d'Espanya, que jugarà contra Galícia.

ILLES BALEARS
1 - 3
Juan Piña, Jaume Bauzà, Nil Tent, Rubén Tordesillas, Gonzalo Suárez, Mario Martínez, Luis Hölscher, Jorge García, Miguel Bauzá, Toni Riera, Bruno Hennige, Sergi Oliver, Joan Febrer i Antonio Fuentes
Martí Puig, Pol Cano, Roger Panadès, Adrián Tapias, Manoel Kawa, Sergi Viedma, Victor Ramos, Fèlix Prunera, Nèstor Ruiz, Matías Leguizamón, Ibai Espinosa, Arnau Pineda, Marcel Bravo i Robert Caruntu
1-2 Miguel Bauza (32')

0-1 Pol Cano (19'); 0-2 Victor Ramos (32'); 1-3 Roger Panadès (34')
Àrbitres principals: Ivan Carmona i Alberto Fernández   Àrbitre assistent: Blas del Valle

Sacrifici, esforç i treball. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 1 a 3 davant les Illes Balears i es classifica com a líder del Grup B pels quarts de final del Campionat d'Espanya de futbol sala. Un partit molt emocionant fins al darrer instant en què Catalunya ha tingut les ocasions més clares, però el desencert i la gran actuació del porter balear ha evitat una victòria més àmplia. Pol Cano, just abans del descans, ha obert la llauna del marcador i a la represa, ha tocat defensar amb el marcador a favor fins al definitiu 1 a 3. Demà, a partir de les 12.15 hores i en directe per l'FCF TV, Catalunya, líder del Grup B, jugarà contra Galícia, segona del Grup A, als quarts de final del Campionat d'Espanya.

Catalunya s'ha buidat en un partit a vida o mort. I és que, amb la victòria de Madrid per 5 a 2 davant Melilla, només els valia una victòria per classificar-se, i així ho han fet, eliminant a les Illes Balears. Ha estat un partit molt exigent, físic, en què Catalunya ha utilitzat tots els jugadors de pista per oxigenar les cames d'uns jugadors que ja comencen a acumular minuts i partits. Però tots ells s'han buidat al Pabellón Municipal de Conil de la Frontera. Ja a la primera part, han tingut les ocasions més clares com un mà a mà amb el porter de Sergi Viedma, una rematada amb el cap de Pol Cano o un xut potent d'Ibai Espinosa. Tot i això, no ha estat fins als darrers segons del primer temps quan Pol Cano ha marcat el primer.

A la represa, la intensitat s'ha mantingut durant els 20 minuts. Amb transicions ràpides i amb dinàmiques diferents durant el transcurs del segon temps, però amb Catalunya sempre per davant del marcador, competint molt bé i defensant amb autoritat la porteria de Robert Caruntu. Amb una bona recuperació de Nèstor Ruiz, Victor Ramos s'ha quedat sol davant del porter i amb qualitat, ha definit per marcar el 0 a 2. Un resultat que ha durat ben poc, ja que els de Balears han escurçat diferències poc després. Malgrat això, i amb tensió, Roger Panadès ha arribat just a una pilota llarga per superar la sortida del porter balear i col·locar l'1 a 3 al marcador. Als darrers instants, les Illes Balears ha provat fortuna amb porter-jugador, però el marcador ja no s'ha mogut més.

Demà, a les 12.15 hores i al Pabellón Municipal de Conil, Catalunya, líder del Grup B, jugarà els quarts de final del Campionat d'Espanya contra Galícia, segona del Grup A, un partit que es podrà seguir en directe a través de l'FCF TV.