Victòria contundent de la Selecció davant d’una rocosa Extremadura
Notícies Generals | 28/04/2017
El combinat de Xavier Ferragut supera als extremenys amb un joc vistós i efectiu en un partit molt complet.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 3: Carlos Boga, Daniel Gamboa, Marc Bombardo, Miguel Carvalho, Iker Bravo, Pol Fortuny, Javier Romano, Amadou Balde. També han jugat: Arnau Meca, Llorenç Ferrés, Sergi Domínguez, Sergio Rivares, Kareem Tunde, Bruno Albert Calcagno.

EXTREMADURA, 0: Manuel Monteaugudo, Juan Manuel Rubio, Marcos Marín, Álvaro Leopoldo, Samuel Rodríguez, Ou ssenkou Diao, Assane Diao, Daniel Cordero. També han jugat: Sergio González, Iker Vivas, Hugo Molina, David Hernández, David Miranda i Raul Tamudo.

Gols: Miguel Carvalho (1-0, 14’), Llorenç Ferrés (2-0, 16’), Sergio Rivares (3-0, 23’).

Àrbitres: Edgar Ramírez Hens (àrbitre), Daniel López Jiménez (àrbitre assistent).

Catalunya ha sortit a per totes des del xiulet inicial. L’equip que dirigeix Xavier Ferragut s’ha fet amb les regnes del partit gràcies a un joc associatiu i vertical. Quan recuperaven la pilota, els migcampistes catalans buscaven l’esquena dels laterals rivals gràcies a la mobilitat d’Iker Bravo i Amadou Balde. D’aquesta manera, Miguel Carvalho ha estat a punt d’inaugurar al marcador amb un xut que s’ha perdut per poc per sobre el travesser. A falta d’un minut per al final, Miguel Carvalho ha avançat el seu equip amb un xut ajustat des de fora de l’àrea.

La segona part ha començat de la millor manera possible per a Catalunya. Miguel Carvalho ha fallat la pena màxima, però Llorenç Ferrés, molt atent, ha aprofitat el refús per marcar el 2-0 des del lateral. Amb dos gols de renta al marcador, els de Xavier Ferragut no s’han relaxat i han continuat buscant ampliar diferències. Així doncs, Sergio Rivares ha finalitzat una gran jugada col·lectiva a falta de set minuts per al final per sentenciar l’encontre.  Lluny de relaxar-se, Catalunya ha intentat marcar el quart, però el marcador ja no s’ha mogut més.