Victòria balsàmica de la Selecció Catalana Absoluta enfront Cantàbria
F. Platja | 31/07/2021
Catalunya guanya 3-0 a Cantàbria en el quart i últim partit del Campionat d’Espanya de futbol platja masculí i acaba en tercera posició.

3 - 0
CANTÀBRIA
Pavlo Bylo, Xavi Fages, Nicolás Díaz, Carlos Millán, Raúl Blanco. També han jugat: Jordi Fernández, Alexandre Flaviu, David Blasco, Gabriel Molina, José Antonio Quesada, Víctor Morillas i Alejandro Morillas.
CANTÀBRIA
Rubén Lavín, Alejandro Saiz, Carlos Gutiérrez, Ibrahim Ruiz, José Manuel Balbás. També han jugat: Marcelo Mateo, Adrián Lacuesta, Javier Muñoz, Manuel Viadero, Marcos García, Kevin García i Mauricio Mínguez.
Alejandro Morillas (1-0, 10’); Raúl Blanco (2-0, 15’); Gabriel Molina (3-0, 26’).

Nicolás Díaz (24’).

La Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja ha jugat de manera desenfadada en l’últim partit del Campionat d’Espanya que s’ha disputat a Cadis i s’ho ha passat bé. S’ha notat en l’alegria i les ganes dels jugadors de gaudir aquest darrer duel. A la Playa de la Victoria, Alejandro Morillas ha obert el marcador amb una bonica xilena als dos minuts per al descans. Poc després, el seu germà Víctor l’ha estavellat al travesser.

Catalunya ha dominat de principi a fi un partit que ha estat intranscendent per ambdues Seleccions, ja que Andalusia ja s’havia proclamat campiona en el duel anterior que han disputat contra la Regió de Múrcia. Així doncs, amb tranquil·litat i desenvoltura, Raúl Blanco ha fet el segon en una falta de mig camp. Les ocasions s’han anat succeint i l’Absoluta no ha donat cap opció a una Cantàbria que s’ha rendit amb facilitat i ha deixat jugar als catalans amb fluïdesa.

Gabriel Molina ha estat murri en recollir una pilota que ha quedat morta dins l’àrea en una confusió entre la defensa i el porter càntabra i ha establert el definitiu 3-0 en el tercer període. Sense més pressió que la de passar-s’ho bé a la sorra i exhibir un bon joc, la Selecció Catalana Absoluta de futbol platja ha finalitzat el Campionat amb tres derrotes i una única victòria, però suficient per haver aconseguit la tercera posició de la classificació. El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, acompanyat del vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó, han presenciat el partit en directe.