Victòria amarga de la sub 12 femenina
Notícies Generals | 23/04/2016
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha quedat eliminada del XV Campionat d’Espanya per un únic gol de diferència. En l’últim partit de la fase de grups Catalunya ha guanyat Galícia per 0-2.

GALÍCIA, 0: Nuria, Jennifer, Aroa, Laura, Ana, Marta, Sofía, Vera. També han jugat: Lucía, Paula, Uxía, Carmen, Laura Yáñez, Andrea.

CATALUNYA, 2: Marina Mas, Martina Fernández, Laura Mas Serra, Esther Laborde, Laura Lobo, Laura Mas Berenguer, Ainhoa López, Meritxell Martín. També han jugat: Aura Cerrato, Ana Sánchez, Lucía Carmona, Nerea Romero, Júlia Bartel, Carola Fontán.

Gols: Laura Mas Berenguer (0-1, min. 3 i 0-2, min. 24).

Catalunya ha començat de la millora manera possible l’últim partit de la fase de grups del campionat davant Galícia. Al minut 3, la golejadora de l’equip, Laura Mas Berenguer, ha obert el marcador quan ha rebut una bona passada d’Ainhoa López des de la banda dreta i Mas, sola dins de l’àrea petita, ha creuat el xut per marcar el 0-1. La sub 12 ha sortit amb més força i ganes que mai i ho ha demostrat al camp. Les jugadores han estat molt intenses en tot moment, tant en atac com en defensa. Les ocasions han arribat des dels xuts de falta i de jugades al mig del camp, però ha tornat a faltar una mica d’encert en l’última rematada.

Quan faltava mig minut per al descans, Ana ha aconseguit arribar a l’àrea de Catalunya i xutar al travesser, posant la por al cos de la Selecció. Tanmateix, la mitja part ha servit per refermar el bon joc, la intensitat i el domini de la sub 12. Les noies han estat molt encertades en les passades i en els desmarcatges, però la portera gallega ha refusat els xuts que li han arribat. D’una falta a la banda dreta al minut 24 ha sortit el segon gol. Laura Lobo ha estat molt llesta en executar-la ràpidament i ha sorprès a la defensa de Galícia, de manera que Laura Mas Berenguer, de nou sola al punt de penal, ha fet créixer les esperances catalanes. En l’última acció del partit podria haver arribat el tercer gol que classificava a la catalana, però la falta que ha xutat Martina Fernández ha sortit fregant el pal.

D’aquesta manera, amb 7 punts, 4 gols a favor i només 2 en contra, a pilota aturada, Catalunya no s’ha classificat per als quarts de final del XV Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Femenines sub 12 F-8.

Diada de Sant Jordi

La Selecció Catalana sub 12 femenina no ha pogut celebrar la diada de Sant Jordi amb la classificació, però el directiu de la FCF i responsable del futbol femení, Albert Montull, present en el campionat, ha tingut un detall amb totes les jugadores i les dones que formen part del cos tècnic de la Selecció. Just abans de l’esmorzar, Montull ha regalat una rosa a cada una de les noies i dones de la Selecció Catalana que s’ha desplaçat fins a El Ejido, Almeria.