València campiona d’Espanya sub 18
Notícies Generals | 22/04/2012
València s?ha fet amb la copa de campió després de superar a Galícia a la tanda de penals. La FCF ha organitzat la fase final a les instal·lacions municipals del FC Santboià

Alineacions:

Galícia: David Gómez, Marcos González (46’ Emilio Abal), Alejandro Cabarcos,l Jorge Callón, David Goldar, José L. Varela, Jordan Domínguez, Daniel Iglesias (61’ Karim Herrero), Juan P. Barros (69’ Eloy Farriña), Brais Abelenda (36’ David Remeseiro) i SergioGonzález.

València: Raúl Bernabéu, Enrique Ferreres, Alberto Segura, Kiko Rodríguez (69’ Alejandro Muñoz), Víctor Lafuente (102’ Adrián Salom), Lucas Torró (61’ Diego López), Francisco Cifuentes, Juan del Carmen Cámara, Carlos Carbonell, Kike Torrent i José Luis Gayá (75’ Vicente Martínez).

Gols: 0-1 Lucas Torró (14’), 1-1 David Remeseiro (48’)

Targetes:

Galícia: Groga- David Goldar (71’), David Remeseiro (90+1’) i Jorge Callón (105’)

València: Groga- Alberto Segura (95’) i Diego López (104’)

Àrbitre: Sr David Medie Jiménez

Assistents:  Sr. Antonio Pinzano Rodríguez i Sr. Marc Padrós Baciero

4rt àrbitre:  Sr. Francisco Javier Pazo Mora

Crònica:

La Federació Catalana de Futbol ha organitzat la fase final del X Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques masculines sub 18 al camp del FC Santboià a Sant Boi del Llobregat.  La gran final ha estat presidida pel president de la FCF, Andreu Subies, ipel president de la Federació Balear, Miquel Bestard, com a representant de la RFEF i per Maria Antonia Barragán, Regidora delegada d’esports de l’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat

València s’ha proclamat Campiona d’Espanya a la categoria sub 18 masculina davant la selecció de Galícia a la tanda de penals per 2-4.

A la primera part el domini ha estat altern, però amb una major arribada a l’àrea per part del conjunt valencià. Tant és així, que en el minut 14 Torró ha marcat el primer gol del partit gràcies a un gran xut des de fora de l’àrea. L’oportunitat gallega no ha arribat fins el minut 37 en una rematada llunyana que ha refusat sense problemes el porter valencià Raúl. A la mitja part el marcador donava la victòria a València.

Als pocs minuts de començar la segona, el jugador gallec Remeseiro ha marcat l’empat amb un gran gol de falta directa. A partir d’aquí el domini ha estat pels gallecs encara que els valencians no els han posat fàcil. Cal destacar una doble rematada dins l’àrea petita del valencià Vicente Martínez al minut 79’ que el porter gallec ha refusat en les dues ocasions. Al minut 89, José Varela ha fet un contraatac ràpid i ha xutat enviant la pilota a fora per pocs centímetres del pal esquerra de la porteria valenciana. Tot i les ocasions de gol per part dels dos equips no han pogut fer-ne cap i ha acabat la segona part amb 1-1 al marcador. El partit ha continuat jugant-se en un temps de pròrroga de 20 minuts dividit en dues parts en la qual l’oportunitat més clara ha anat a càrrec de la selecció valenciana amb una rematada de cap al pal d’Alberto Segura. Finalment, s’ha arribat a la tanda de penals.