Una gran reacció de Catalunya tomba el Castelldefels
FS Notícies | 04/03/2018
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala derrota per 6 a 1 el Castelldefels en el primer amistós per preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya.

6 - 1
FS CASTELLDEFELS
Emma Cardona, Coral Amate, Teresa Orellana, Lucía Noguera, Laia Rojo, Kristine Claire, Aina Torrents, Sandra García, Ana Matito, Daniela Salvat, Helena Rodríguez, Júlia Sanz i Clàudia Hernández.
Laia Casanovas, Maya Lloret, Ivonne Grau, Raquel Verdaguer, Nerea Martínez, Maria Amatllet, Andrea Luna, Judit Preciado, Alba Noguera, Carla Díez i Sílvia González.
Helena Rodríguez (1-1, 8’); Kristine Claire (2-1, 15’); Helena Rodríguez (3-1, 22’); Kristine Claire (4-1, 28’); Coral Amate (5-1, 36’); Sandra García (6-1, 40’).

Andrea Luna (0-1, 7’).

Ávaro Sotillo Rionegro (àrbitre), i Francesc Assis Pont Martínez (àrbitre assistent).

Valenta i decidida. Així ha saltat la Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala al parquet del Pavelló Municipal Xavier Ballver, a Cervelló, per enfrontar-se al FS Castelldefels. Des de l’inici les de Jordi Barrero han pressionat molt amunt per dificultar la sortida de la pilota del rival. El conjunt visitant, per la seva part, ha optat pel joc directe i les segones jugades. En un ràpid contraatac al minut 7, Andrea Luna ha aprofitat una passada vertical de Judit Preciado per avançar el Castelldefels en el marcador.

Malgrat encaixar aquest gol, Catalunya ha continuat desplegant el seu estil de joc i, només un minut més tard, Helena Rodríguez ha tornat a anivellar l’encontre amb un xut sec i ajustat a la base del pal esquerre. Tot seguit, Sandra García ha provat de sorprendre la portera visitant amb un poderós tir que ha impactat en el travesser. Quan faltaven quatre minuts per al descans, Kristine Claire ha remuntat el xoc amb un potent xut que ha entrat per l’escaire dret.

El guió del duel no ha canviat en la segona meitat. Catalunya ha sabut frenar els atacs del Castelldefels i, en atac, ha triat l’opció adequada per a cada moment. D’aquesta manera, Helena Rodríguez, ha aprofitat una pilota morta a la frontal de l’àrea per ampliar diferències en el marcador amb un xut ajustat a la base del pal dret. A continuació, el pal ha evitat una diana d’Ana Matito en una gran jugada col·lectiva.

La insistència catalana ha arribat al minut 28, quan de nou Cristina Klaire ha marcat la quarta diana catalana en un tir col·locat, impossible d’aturar per Laia Casanovas. Lluny de relaxar-se, la Selecció ha continuat atacant sense descans. Així ha estat com Coral Amate ha marcat el 5 a 1 amb un xut sec ajustat al segon pal. En l’última jugada del duel, Sandra García ha culminat una sensacional jugada col·lectiva amb un poderós tir que ha tancat la golejada. D’aquesta manera, la Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala aconsegueix un merescut triomf en el seu primer amistós d’aquesta temporada.