Una Catalunya molt solvent derrota al CF Damm
La Selecció Catalana sub 14 masculina s'imposa amb serietat per 3 a 0 al CF Damm, a Sabadell.
Selecció Catalana sub 14 masculina
3 - 0
DAMM, C.F.
Iker Rodríguez, Bruno Mañero, Joan Gómez, Samuel Puyo, Muhammed Touray, Guillermo Fernández, Babacar Welle, Roberto Tomás, Abdou Kemo, Armando Céspedes i David Muñoz. També han jugat: Pedro Rodríguez, Samakou Nomoko, Òscar Guistau i Antonio Moreno.
DAMM, C.F.
Pau López, Lluc Rabassa, Gerard Fragoso, Albert Armenteros, Joan Garcia, Hugo Blasco, Arnau Mares, Roger Martín, Eduard Prieto, Georgi Aleksandrov i Marc Bonilla. També han jugat: Ferran Tinoco, Eric García, Ian Cruz, Iván Garcia i David Julia.
Samuel Puyo (1-0, 11'); Samakou Nomoko (2-0, 45'); Roberto Tomás (3-0, 59').
.

Judith Jones García (àrbitra principal); Ana Collado Hidalgo i Maria Salvador Molina (àrbitres assistents)

En el primer amistós de la temporada, la Selecció Catalana sub 14 masculina ha guanyat el CF Damm (3-0). La primera part ha estat controlada per Catalunya, dirigida per Jordi Jiménez. El fruit hi ha arríbat al minut 11, quan Juan Muhammed s'ha aprofitat d'un rebuig per batre de cap al porter. El conjunt cerveser que ha pressionat al contrari, però que no ha arribat amb perill a la porteria defensada per Iker Rodríguez. Perill sempre dels puntes de la Selecció Abdou Kemo i Babacar Welle, amb bones passades del migcampista Roberto Tomàs, i una defensa ordenada i atenta.
A la represa, Catalunya ha aconseguit el partit definitivament. Al 45' ha estat Samakou Nomoko qui a passi d'Òscar Gistau ha marcat el segon gol. Bon joc, jugant a l'espai amb uns incisius Alejandro i Nil Vicens. Aquest últim, al 24' de la segona ha llençat una falta magistral que s'ha colat dins la porteria, ha estat el 3 a 0 definitiu a un partit de Catalunya que ha ofert sens dubte sensacions molt positives. La millor ocasió del CF Damm ha estat a les acaballes, de les botes de Samu.