Una Catalunya eficaç s’imposa a un rocós Castelldefels
FS Notícies | 18/12/2017
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala aconsegueix un meritori triomf per 3 a 1 davant el Castelldefels gràcies a una gran actuació col·lectiva.

Fitxa tècnica

CATALUNYA, 3: Borja Puerta, Bernat Povill, Víctor Muñoz, David Peña i Pep Costajussà. També han jugat: Sergi Trillas, Roberto Gregorio, Luar Estíbalez, Álex Lacambra, Juan Francisco Hervas, Alejandro Ceron i Nicasso Piazza.

CCR CASTELLDEFELS, 1: Sergio Ruiz, Arnau Ametlla, David Ortega, Toti Domènech i Óscar Agustí. També han jugat: Marc Garcia, Borja Blázquez, Marc Cesena, Pau López, Roger Fernández i Ian Benítez.

Gols primera part: Alejandro Ceron (1-0, 15’); Toti Domènech (1-1, 18’).

Gols segona part: Luar Estíbalez (2-1, 35’); Roberto Gregorio (3-1, 39').

Targetes grogues: No n’hi ha hagut.

Àrbitres: Raúl Gómez Prieto i Rogelio Pacheco Gómez.

Àrbitre assistent: Sonia Aguilar Miranda.

La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha derrotat per 3 a 1 el CCR Castelldefels, de Segona Divisió Nacional ‘B’, en el tercer partit amistós en la seva preparació per a la fase prèvia del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a mitjans de febrer. Catalunya ha doblegat un conjunt combatiu i experimentat gràcies a una gran actuació coral i a la seva efectivitat en els metres finals.

Els de Jorge Vargas han iniciat el duel concentrats, intentant imposar el seu estil de joc. L’ocasió més clara dels primers compassos del partit ha estat un potent tir d’Alejandro Ceron que ha sortit lleugerament desviat per sobre el travesser. Tot seguit, David Peña també ha gaudit d’una bona oportunitat per avançar a Catalunya en el marcador. Després d’una passada defectuosa del porter visitant, ha intentat sense èxit una vaselina que ha sortit per línia de fons. La Selecció ha compensat el desavantatge físic amb lluita, qualitat i màxima intensitat en cada acció.

Amb el transcurs dels minuts, el Castelldefels ha anat guanyant protagonisme en el xoc i s’ha aproximat amb perill a l’àrea catalana. D’aquesta manera, Marc Cesena ha posat a prova els reflexos de Borja Puerta amb un poderós tir que ha pogut refusar a córner en una meritòria intervenció. A continuació, Juan Francisco Hervas s’ha inventat un xut sec ajustat a la base del pal dret, però ha aparegut una mà providencial de Sergio Ruiz per desviar la pilota. Al minut 15, Alejandro Ceron ha marcat el primer gol de la Selecció a porteria buida després d’una fantàstica assistència de Juan Francisco Hervas. Tres minuts després, Toti Domènech ha aconseguit la diana de l’empat amb un llançament de falta directa.

A la represa, la Catalana ha continuat jugant a una intensitat elevada, lluitant cada pilota com si fos l’última. La Selecció, amb les idees clares, ha mogut l’adversari combinant ràpid, buscant una escletxa en la seva poblada defensa. Fruit d’una bona jugada col·lectiva, Roberto Gregorio ha xutat fregant el pal dret des de fora l’àrea i, en la jugada posterior, una gran intervenció de Sergio Ruiz ha evitat que un poderós tir de David Peña creués la línia de gol. Instants més tard, una nova aturada de Ruiz ha impedit que Catalunya anotés el segon en un violent tir de Sergi Trillas.

El matx ha arribat al seu tram final obert i amb tot per decidir. El pes del partit ha recaigut en una Catalunya que ha buscat amb paciència una segona diana que l’apropés a la victòria, mentre el Castelldefels, ordenat al darrere, ha esperat la seva oportunitat al contraatac i a les jugades d’estratègia. A falta de sis minuts per al final, Sergi Trias ha recuperat la pilota quan el Castelldefels sortia al contraatac i ha assistit a Luar Estíbalez perquè anotés el 2 a 1. En el darrer minut, Catalunya ha aprofitat els espais que ha deixat el rival i en una contra Roberto Gregorio ha marcat el definitiu 3 a 1. Així doncs, treballada victòria de la Selecció en el seu camí cap a la fase prèvia del Campionat d’Espanya.