Un hat-trick de Manuela Sebastià proclama el CFS Eixample campió de la Copa Catalunya Infantil femení
FS Notícies | 10/06/2023
L'AELIS-Sage Partner Eixample ha guanyat 3 a 0 davant el FS Olesa en un partit igualat i es proclama campió de la Copa Catalunya Infantil femenina de futbol sala.

AELIS-SAGE PARTNER EIXAMPLE
3 - 0
FUTBOL SALA OLESA
Mila Pou, Manuel Sebastià, Laia Martorell, Carla Elizalde, Alba Pino, Zenz Bech, Anna, Abril, Airene Fulleda, Daniela Guijarro, Clàudia Guasch i Anouk Font
Laia Cella, Salma Villanueva, Ariadna Santamarta, Leire Zambrana, Bianca Martínez, Maria Laarbi-Ben, Maria Pérez i Abril Canals
1-0 Manuela Sebastià (17'); 2-0 Manuela Sebastià (40'); 3-0 Manuela Sebastià (46')

Guillem Alonso Pérez

Manuela decanta la balança. L'AELIS-Sage Partner Eixample s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya Infantil femenina de futbol sala després de guanyar 3 a 0 davant el FS Olesa en un partit que ha decidit Manuela Sebastià amb un hat-trick. I és que el matx ha estat igualat, amb ocasions pels dos equips i al descans s'ha arribat amb un avantatge mínima. Ha estat a la segona part quan la mateixa Manuela ha sentenciat amb dos gols més.

Gran partit de futbol sala que s'ha viscut al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell entre l'AELIS-Sage Partner Eixample i el FS Olesa, amb un joc vertical i vistós, tot i que amb poques ocasions de gol. Manuela Sebastià ha obert la llauna del marcador al quart d'hora de partit amb una jugada individual. A la represa, ha arribat el segon. Un golàs amb un xut que s'ha colat per l'escaire que ha col·locat el 2 a 0 al marcador i, ja a les acaballes, Manuela Sebastià ha arrodonit i sentenciat la final amb el definitiu 3 a 0.

Tota la informació sobre la 12a Festa del Futbol Català es pot consultar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.