Un gol a 20 segons pel final de la pròrroga esclata l'euforia i classifica a Catalunya per la final
FS Notícies | 14/04/2022
Catalunya Infantil femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 3 davant Andalusia en un partit que s'ha decidit a 20 segons pel final de la pròrroga.

ANDALUSIA
2 - 3
ANDALUSIA
Victoria Pulido, Maria Carrasco, Paula Rodríguez, Nayara García, Ana Isabel Alarcón, Paula Gongora, Carmen Pozo, María Maldonado, Ana Maldonado, Sheila Silva, Carmen Maldonado i Pilar Navarrete
Alazne Llaó, Aroa González, Rut Salva, Nora Pérez, Martina Álvarez, Imane Mouhal, Aina Mata, Sira Siñol, Amparo Cuñat, Anna Garcia, Victòria Ramírez i Ona Fernández
1-2 Maria Carrasco (7'); 2-2 Maria Maldonado (28')

0-1 Amparo Cuñat (3'); 0-2 Victòria Ramírez (5'); 2-3 Victòria Ramírez (35')
Àrbitres principals: Maroan Haddouchi i Oscar Moreno     Àrbitre assistent: Pau Garre

La Selecció Catalana Infantil femení de futbol sala ha necessitat l'èpica i l'orgull per imposar-se 2 a 3 davant Andalusia en un final d'infart que ha classificat a les quadribarrades per a disputar la final del Campionat d'Espanya, que jugaran contra Galícia, a les 12.00 hores, en directe per l'FCF TV. Un partit que les catalanes guanyaven 0 a 2 i que les andaluses han estat capaces de sobreposar-se i empatar a pocs instants del final del partit. A la pròrroga, una diana de Victòria Ramírez, a 20 segons pel final, ha esclatat l'eurforia al Pavelló Ponent de Salou donant el pas a la final per Catalunya.

Catalunya s'avança i acaba patint. L'inici de partit de les quadribarrades ha estat espectacular. Dos gols en els tres primers minuts de partit ha col·locat a Catalunya amb el 0 a 2 a favor gràcies a les dianes d'Amparo Cuñat i de Victòria Ramírez, que ha marcat un golàs per l'escaire. Amb aquest marcador, el seleccionador andalús, José Alberto Narvaéz, ha demanat temps mort i ha aconseguit capgirar la dinàmica del partit. Andalusia ha reaccionat, tant en defensa com en atac. Catalunya no ha sabut trobar superioritats en atac i ha patit en defensa. I més quan Maria Carrasco ha escurçat diferències. Tot i això, l'1 a 2 del marcador no s'ha mogut en els primers 15 minuts.

A la represa, Andalusia ha estat millor. Millor en atac i també en defensa, amb una Catalunya obligada a defensar el resultat i amb poques opcions en atac. Tot i això, Victòria Ramírez ha perdonat l'1 a 3 i, juntament amb el cansament a les cames, Andalusia ha anat endavant i ha trobat recompensa amb un gol desafortunat per les catalanes als darrers instants de partit. Amb el 2 a 2, s'ha arribat al final dels 30 minuts i les semifinals del Campionat d'Espanya s'han decidit a la pròrroga. Aquí, amb els dos equips ja molt mermats físicament, una diana de Victòria Ramírez a 20 segons pel final ha donat la victòria i el bitllet per la gran final a Catalunya.

La final, que es disputarà al Pavelló Municipal de Salou, es podrà seguir en directe, a partir de les 12.00 hores, a través de la Televisió de l'FCF.