Un doblet de Laia Verdaguer classifica a Catalunya a la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 09/03/2024
La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala guanya 2 a 0 davant la Regió de Múrcia i aquest diumenge, a les 10.30 hores i contra Galícia, jugarà la final del Campionat d'Espanya.

2 - 0
REGIÓ DE MÚRCIA
Maria López, Nara Buró, Martina Gimeno, Laia Verdaguer, Ariadna Lavilla, Laia Minoves, Julia Martínez, Lia Solé, Olivia Baroni, Jana Ruiz, Daniella Vilet i Elaine Silva
Nerea Rubio, Ángela Morcillo, Claudia Córdoba, Carolina Zafra, Ángela Mateo, Alicia Turpin, Josefa Castro, Aitana Robles, Carlota López, Lucía Zamora, Elena Molina i Valeria Pérez

1-0 Laia Verdaguer (23'); 2-0 Laia Verdaguer (28')

Àrbitres principals: Noya Pardo i Tóvar Rodríguez      Àrbitra assistent: M. López López

Partit d'infart amb victòria final. La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 0 davant la Regió de Múrcia i obté el bitllet per a disputar la final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un altre gran partit de Catalunya en què ha dominat des del principi fins al final i que, una altra vegada, el desencert de cara a porteria ha evitat una golejada major. I és que tot i les ocasions i el domini, l'empat a zero s'ha mantingut fins a set minuts pel final del partit quan Laia Verdaguer ha obert la llauna del marcador. Ella mateixa, a dos minuts pel final, ha sentenciat amb el definitiu 2 a 0. Victòria i bitllet per a la final que es disputarà aquest diumenge, a partir de les 10.30 hores i en directe pels canals de l'RFEF, contra Galícia, que ha remuntat i guanyat 3 a 2 davant la Comunitat de Madrid.

Domini sense gols a la primera meitat. La Selecció Catalana sub 12 femenina ha dominat els primers 15 minuts, intentant trobar espais i forats a la defensa a mitja pista plantejada per a la Regió de Múrcia. I és que Catalunya ho ha intentat de totes les maneres, i l'ha més clara ha estat per mitjà de Lia Solé i Nara Buró, que la mateixa defensa de Múrcia ha tret a la línia de gol. Per la seva banda, Múrcia pràcticament no ha inquietat la porteria d'Elaine Silva, amb un joc molt directe que les quadribarrades han sabut defensar. Als minuts finals, Jana Ruiz i Julia Martínez també han disposat d'una clara ocasió, però el marcador no s'ha mogut i al descans s'ha arribat amb empat a zero.

Un doblet de Laia Verdaguer sentència les semifinals. I és que el pla de partit ha continuat, amb una Catalunya atacant i amenaçant a la portera de Múrcia. De fet, Nara Buró, amb una rematada al segon pal i una altra en què la pilota s'ha estavellat al pal, les ha tingut de més clares. Per la seva banda, la Regió de Múrcia només ha inquietat amb un parell de xuts a Maria López, que ha estat impecable. I amb l'empat a zero al marcador i a set minuts pel final, una assistència d'Olivia Baroni l'ha aprofitada Laia Verdaguer per, amb el cap, obrir la llauna del marcador. Un gol que ha esperonat a l'afició de Catalunya i a unes jugadores que han sabut jugar amb pausa i tranquil·litat els darrers minuts. De fet, amb una jugada elaborada i creada des de l'àrea pròpia, ha estat rematada per Laia Verdaguer a l'àrea contrària per establir el definitiu 2 a 0 a dos minuts pel final del partit. Victòria i bitllet per a la final del Campionat d'Espanya.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.