Un Barça decidit fa els deures a Ceuta
Copes | 19/01/2023
Els blaugranes aconsegueixen el bitllet per als quarts de final (0-5) amb gols de Lewandowski (2), Raphinha, Ansu Fati i Kessié.

El Rei de Copes no s'ha deixat sorprendre a Ceuta. Raphinha ha obert el camí poc abans del descans i a la segona meitat el Barça s'ha agradat amb un vendaval ofensiu. D'aquesta manera, els de Xavi Hernández aconsegueixen el passi als quarts de final i seran al bombo del sorteig de demà.

El tècnic blaugrana ha donat entrada a jugadors menys habituals que han estat a l'alçada i s'han reivinidcat. Menció especial per a Kessié i Raphinha. També a l'11 una assegurança de vida per a qui no existeixen els partits secundaris: Robert Lewanowski. El polonès ha estat autor de dos gols, el segon i el de la 'maneta', als 90 minuts. El Barça ha hagut de madurar el partit davant un combatiu Ceuta, equip de la Primera Federació, fins que al minut 40 Raphinha s'ha fet espai a la frontal de l'àrea per enviar un xut sec al fons de la xarxa. Xavi respirava i l'equip es faria gran.

Kessié retorna la confiança a Xavi

El migcampista ivorià ha suportat el mig del camp culer amb pulmó, acompanyat a la segona meitat per un sempre inspirat Gavi. Kessié ha recuperat una pilota a la frontal per assistir Lewandowski, que començava a desfer el conjunt local amb el 0-2. Ansu feia el tercer abans que Kessié posés la cirereta a la seva nit gloriosa amb un gol gràcies a un cop de cap entre els centrals. Amb el 90 a l'electrònic, Lewandowski ha fet el cinquè i el segon en el seu compte particular, mentre segueix complint la sanció en Lliga.

El FC Barcelona coneixerà el seu rival aquest mateix divendres al sorteig que se celebrarà al saló Luis Aragonés de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas a partir de les 13.00h.