Últims dies per inscriure’s a la Copa Catalunya de futbol sala 2023-2024
FS Notícies | 11/10/2023
El diumenge 15 d’octubre és l’últim dia per apuntar-se a la Copa Catalunya de futbol sala 2023-2024.
Últims dies per inscriure’s a la Copa Catalunya de futbol sala 2023-2024

Últims dies per inscriure’s. La Lliga Catalana de Futbol Sala tancarà el període d’inscripció a la Copa Catalunya de futbol sala 2023-2024 aquest diumenge, 15 d’octubre de 2023.

ÚLTIM DIA PER APUNTAR-SE Diumenge, 15 d’octubre de 2023

Una inscripció que, tots aquells clubs interessats, poden realitzar accedint a la intranet federativa a ‘Clubs i equips/ Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de futbol sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els llistats de les inscripcions rebudes, per categories, per tal que els clubs puguin comprovar les seves respectives inscripcions:

LLISTAT INSCRIPCIONS CATALUNYA DE FUTBOL SALA  AQUÍ

En cas que algun club detecti algun error en la inscripció d’algun dels seus equips, o bé, que manqui alguna inscripció, han d’enviar la incidència a través d’un missatge per la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala.

És important tenir en compte que les inscripcions dels equips es realitzen en funció de la classificació final de la temporada anterior, és a dir, que en el llistat figurarà la categoria de la temporada 2022-2023, per tal de poder establir els paràmetres dels coeficients corresponents.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, del 16 al 22 d’octubre, l’LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins al moment per a la seva pertinent comprovació. Mentre que l’inici de la competició serà a partir del 13 de novembre de 2023. 

Per consultar el calendari i el preu de l’arbitratge, fes clic AQUÍ.

Es pot accedir a l'apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del baner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.