Últims dies per apuntar-se al Curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala
FS Notícies | 16/06/2021
Les inscripcions pel Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala es mantenen obertes per aquelles persones interessades a incorporar-se al col·lectiu arbitral la temporada vinent.
Últims dies per apuntar-se al Curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala

Darrers dies per inscriure’s. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF manté obertes les inscripcions pel Curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala que es durà a terme en format presencial, en 9 seus diferents, durant el mes de juliol en dos torns. És per aquest motiu que el CTAFS recorda a tots els interessats i interessades a exercir de col·legiat o col·legiada durant la temporada vinent que són els últimes dies per a matricular-se.

Si estàs interessat a formar-te, fes clic AQUÍ.El Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala es realitzarà en dos torns diferents, del 5 al 15 de juliol i del 19 al 29 de juliol, de dilluns a dijous de 19.00 a 22.00 hores, amb l’excepció de dues delegacions. A la delegació del Vallès Oriental, a Granollers, el curs s’impartirà de les 19.30 hores a les 22.30 i a Cornellà es durà a terme de 20.00 hores a 23.00 hores.

DATES CURS
1r torn: del 5 al 15 de juliol de 2021 (Barcelona, Girona, Lleida, Mataró, Tarragona i Granollers)
2n torn: del 19 al 29 de juliol de 2021 (Barcelona, Cornellà, Manresa i Sabadell)
HORARI DEL CURS
De dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores

(*) EXCEPCIONS:

- Delegació Vallès Oriental (Granollers): de dilluns a dijous, de 19.30 a 22.30 hores

- Delegació Baix Llobregat (Cornellà): de dilluns a dijous, de 20.00 a 23.00 hores

El curs serà en format presencial i es distribuirà a 9 seus diferents arreu de Catalunya, tots ells a les delegacions territorials de l’FCF:

SEUS CURS D'ÀRBITRE I ÀRBITRE ASSISTENT DE FUTBOL SALA
DELEGACIÓ POBLACIÓ ADREÇA
Baix Llobregat Cornellà de Llobregat C/ del Gironès, 7-9
Barcelona Barcelona C/ Sicília, 93-97
Catalunya Central Manresa C/ Fra Jacint Coma i Galí Octagonal, 13 Escala 5. Local 47 Font dels Capellans
Girona Girona C/ Can Pau Birol , 16 1er Pol. Mas Xirgu II
Lleida Lleida C/ Riu Besòs, 8
Maresme Mataró C/ Alcalde Josep Abril, 9 1r 1a
Tarragona i Terres de l’Ebre Tarragona C/ Soler, 24 Entresòl A
Vallès Occidental Sabadell C/ Apulia, s/n (Edifici Olímpia)
Vallès Oriental Granollers C/ Avda Europa , 21

El Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala és la formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades a incorporar-se com a nous àrbitres, la temporada 2021-2022.

Per a poder impartir el curs, cal disposar dels següents requisits mínims d’accés exigits:

  • Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, bé, estar en possessió del permís de residència.
  • Tenir veïnatge administratiu a Catalunya.
  • Ser major d’edat i no haver complert 25 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor.
  • Estar en ple ús dels drets civils.
  • No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena.
  • No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades.
  • Pagament de l’import de la matrícula que dóna accés al curs de formació i, posteriorment, a realitzar les proves físiques d’accés.
  • Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes (tablet, smartphone o portàtil).

Una vegada realitzada la inscripció online, per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala caldrà realitzar el pagament corresponent a la inscripció.

PREUS CURS D'ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60€
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 30€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar aquest curs rebran una subvenció del 50%.En el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’impartiran les següents matèries: regles del joc, acta online, protocol previ del partit, psicologia arbitral i part pràctica.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.