Últims amistosos de les Seleccions Catalanes Benjamí, Aleví masculí i femení de futbol sala
FS Notícies | 17/04/2023
Les Seleccions Catalanes Benjamí, Aleví masculí i femení han disputat l’últim amistós de la temporada abans de competir als Campionats d’Espanya.

Darrer examen abans de competir. Les Seleccions Catalanes Benjamí, Aleví masculí i femení han disputat l’últim partit amistós de la preparació abans de competir als Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala. I és que les tres Seleccions Catalanes només els queda un entrenament, del diumenge 30 d’abril, abans de competir als Campionats d’Espanya la primera setmana de maig. Durant al tarda, també s’han exercitat les Seleccions Catalanes Infantil masculina i femenina abans de posar rumb cap a Múrcia el proper dimarts.

CATALUNYA BENJAMÍ – PALAU SOLITA I PLEGAMANS 2007

La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha jugat l’amistós contra el Palau Solità i Plegamans 2007, de la Divisió d’Honor Aleví de futbol sala, amb victòria contundent de l’equip visitant per 0 a 10. Un partit en què el Palau Solità i Plegamans 2007 ha estat superior, sobretot a la segona part, amb un físic que ha marcat la diferència. Al descans, el marcador era de 0 a 3 amb una Catalunya incòmode en atac i amb problemes per connectar amb el pivot i a l’atac. A la represa, Catalunya no ha pogut capgirar la dinàmica del partit dins al definitiu 0 a 10.

CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ – FS RIPOLLET

La Selecció Catalana Aleví masculina de futbol sala ha disputat el partit amistós contra el FS Ripollet, de la Divisió d’Honor Ripollet, amb victòria pels de Ripollet per 1 a 3. I això que al descans s’ha arribat amb empat a zero, amb un partit igualat que no s’ha decidit fins a la represa. Tot i que Sergi, de penal, ha escurçat diferències amb l’1 a 2, però finalment el FS Ripollet ha sentenciat amb el definitiu 1 a 3.

CATALUNYA ALEVÍ FEMENÍ – FUTSAL IRIS BADALONA

La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha jugat contra el Futsal Iris Badalona, de la 1a Divisió de futbol sala, amb victòria visitant per 2 a 4. Catalunya ha anat de menys a més, ha començat amb dubtes, imprecisions i al descans els visitants ja guanyaven 0 a 2. A la represa, Catalunya ha millorat la imatge, creant ocasions de gol i la recompensa ha estat amb el gol de Lia Sole. Tot i això, la resposta ha estat ràpida i, després d’un contraatac, el Futsal Iris Badalona ha tornat a ampliar diferències. Ja a les acaballes, Catalunya ha tornat a escurçar diferències amb el 2 a 3, però els de Badalona han establert el definitiu 2 a 4.

Per a consultar les convocatòries de tots els jugadors i jugadores, pots fer clic AQUÍ.