Últimes places pel Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala
FS Notícies | 20/06/2024
El CTAFS manté obertes les preinscripcions pel Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala de cara al mes de juliol, a 10 delegacions federatives, per incorporar a nous col·legiats al comitè.
Últimes places pel Curs d'Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala

Formar-te per entrar dins del col·lectiu arbitral. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol mante oberta la convocatòria per al Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala que s’impartirà al llarg del mes de juliol, en dos torns, a 10 seus diferents, distribuïdes a les delegacions federatives.

El Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala és la formació inicial que han de realitzar i superar totes aquelles persones interessades en incorporar-se com a nous àrbitres, la temporada vinent, la 2024-2025. Si estàs interessat, pots fer clic AQUÍ.

ENLLAÇ PER A MATRICULAR-SE AL CURS AQUÍ

Aquest curs s’impartirà durant el mes de juliol i es dividirà en dos torns:

DATES DEL CURS
1r TORN De l'1 al 5 i del 8 a l'11 de juliol de 2024
2n TORN Del 15 al 19 i del 22 al 25 de juliol de 2024
HORARI DEL CURS
De 19.00 a 22.00 hores

El curs serà en format presencial, excepte la classe del divendres de la primera setmana, que es realitzarà de forma telemàtica. Aquest, es distribuirà en 10 seus diferents distribuïdes en les diferents delegacions de l'FCF.

SEUS DEL CURS
1R TORN
DELEGACIÓ POBLACIÓ
Barcelona Barcelona
Girona Girona
Vallès Oriental Granollers
Lleida Lleida
Catalunya Central Manresa
Tarragona i Terres de l'Ebre Tarragona
2N TORN
DELEGACIÓ POBLACIÓ
Barcelona Barcelona
Baix Llobregat Cornellà de Llobregat
Maresme Mataró
Vallès Occidental Sabadell
Penedès-Garraf Vilafranca del Penedès

En aquest Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’imparteixen les següents matèries:

ASSIGNATURES DEL CURS
Regles del joc
Psicologia arbitral
Protocol previ del partit
Aspectes específics per a assistents
Acta online
Part pràctica

Per a poder realitzar el curs, cal disposar dels següents requisits mínims d’accés exigits:

REQUISITS D'ACCÉS

Ser nacional d’algun dels estats membres de la Comunitat Europea o, bé, estar en possessió del permís de residència

Tenir veïnatge administratiu a Catalunya

Ser major d’edat i no haver complert 35 anys el dia 1 de juliol. També podran integrar-se en l’organització arbitral els que tinguin entre 16 i 18 anys. En aquest darrer cas hauran d’aportar una autorització del pare o tutor

Estar en ple ús dels drets civils

No estar inhabilitat ni haver estat sancionat més d’una vegada per falta greu o una vegada per falta molt greu, pels òrgans competents de la jurisdicció esportiva, ni haver estat expulsat de cap organització d’aquesta mena

No haver suspès en dues ocasions aquest curs, la qual cosa l’inhabilitaria per accedir novament al mateix. Només ho podrà tornar a fer si han passat un mínim de dues temporades

Pagament de l’import de la matrícula que dóna accés al curs de formació i, posteriorment, a realitzar les proves físiques d’accés

Disposar d’un dispositiu amb connexió a internet per a l’elaboració de les actes (tablet, smartphone o portàtil)

Una vegada realitzada la preinscripció online, s’haurà de superar una entrevista personal un test de cultura general. Un cop es consideri apte, caldrà realitzar el pagament corresponent a la inscripció per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala:

PREUS DEL CURS
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60€
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 30€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar el curs rebran una subvenció del 50%.

Tota l’actualitat federativa de l’Escola d’Àrbitres de futbol sala i del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala està disponible AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.