Últimes hores per inscriure’s en el curs extraordinari d’arbitratge
Comitè Àrbitres | 24/11/2021
Demà, dijous 25 de novembre, finalitza la convocatòria per un nou curs que, de manera extraordinària, ofereix la possibilitat a les persones d’entre 15 i 24 anys d’iniciar-se en l’arbitratge.
Últimes hores per inscriure’s en el curs extraordinari d’arbitratge

Demà, dijous 25 de novembre, finalitza el termini d’inscripcions per al curs extraordinari del CTA de l’FCF dirigit a tots els majors de 15 anys i menors de 24 anys que vulguin iniciar-se en el món de l’arbitratge. Amb aquest curs, el CTA de l’FCF pretén augmentar la base arbitral de la que disposa per tal de donar millor cobertura en les zones del territori que més demanda precisin. I és que, una vegada iniciada la temporada 2021-2022, deixant enrere els grans estralls que ha causat la Covid-19, el volum de partits de futbol s’ha incrementat considerablement.

Per aquesta raó, les inscripcions per aquest curs extraordinari estan obertes a totes les delegacions menys al Baix Llobregat, que ja ha esgotat totes les seves places, i al Maresme, Barcelonès i Penedès-Garraf. Els interessats d’aquestes tres delegacions s’hauran d’inscriure entre el 15 de febrer i el 15 de març, quan s’obri la convocatòria per al curs ordinari.

Les places són limitades i el període de pre-inscripció per aquest curs extraordinari finalitzarà demà, dijous 25 de novembre, a les 23.59 hores. Una vegada fet el tràmit, el CTA de l’FCF contactarà amb les persones inscrites per donar-los-hi dia i hora per a realitzar una entrevista personal i seleccionar els admesos, en cas que la demanda de places de cada delegació sigui superior a l’oferta.

Per omplir el formulari de la pre-inscripció fes clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.