Última setmana per inscriure's a la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 15/10/2019
El diumenge 20 d’octubre finalitza el termini per inscriure’s a la Copa Catalunya de Futbol Sala i a hores d’ara ja s’han registrat més de 423 inscripcions.
Última setmana per inscriure's a la Copa Catalunya de Futbol Sala

A punt de finalitzar el termini d’inscripció de la Copa Catalunya de Futbol Sala. La Lliga Catalana de Futbol Sala tancarà el període d’inscripció de la Copa Catalunya de Futbol Sala el diumenge 20 d’octubre. A hores d’ara, hi ha 423 equips inscrits, seguint un ritme molt bo.

Tots aquells clubs interessats a inscriure als seus equips a la Copa Catalunya de Futbol Sala, ho hauran de fer a través de la intranet federativa del club, accedint a ‘Clubs i equips/Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per a cada equip.

La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els llistats de les inscripcions rebudes, per categories, per tal que els clubs puguin comprovar les seves respectives inscripcions:

INSCRIPCIONS COPA CATALUNYA FS 2019-2020

En cas que algun club detecti algun error en la inscripció d’algun dels seus equips, o bé, que manqui alguna inscripció, han d’enviar la incidència a través d’un missatge per la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala.

És important tenir en compte que les inscripcions dels equips es realitzen en funció de la classificació final de la temporada anterior, és a dir, que en el llistat figurarà la categoria de la temporada 2018-2019, per tal de poder establir els paràmetres dels coeficients corresponents.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, del 21 al 27 d’octubre, l’LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins al moment per a la seva pertinent comprovació. Mentre que l’inici de la competició serà a partir del 18 de novembre de 2019. Aquí es detallen els calendaris, la normativa, el preu de l’arbitratge i les categories de la Copa Catalunya de Futbol Sala.

La Copa Catalunya de Futbol Sala disposa d’un espai específic dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, així com la normativa i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.