Última setmana per apuntar-se al torn de l’examen pràctic del Curs d’Entrenador Nacional C de futbol sala
Comitè Entrenadors | 21/07/2022
El diumenge, 31 de juliol és l’últim dia per apuntar-se al torn de matí o tarda de l’examen pràctic del Curs d’Entrenador de Nacional C (Monitor) de futbol sala.
Última setmana per apuntar-se al torn de l’examen pràctic del Curs d’Entrenador Nacional C de futbol sala

Última setmana per apuntar-se al torn. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF té programat l’examen pràctic presencial del Curs d’Entrenador Nacional C (Monitor) de futbol sala per al proper diumenge, 11 de setembre de 2022, a la Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera, de Barcelona.

Per aquest motiu, i per tal d’afavorir una bona organització de l’examen, els alumnes han de contestar un correu indicant la franja que es volen examinar: matí o tarda, o indiferent, com a data màxima el diumenge, 31 de juliol de 2022.

DATA MÀXIM PER A CONTESTAR: Diumenge, 31 de juliol de 2022
HORARI EXAMEN PRÀCTIC PRESENCIAL
MATÍ:
  • 9.00 a 15.00 hores
TARDA:
  • 15.00 a 21.00 hores

El correu s'ha d'enviar a escolafutsal@fcf.cat i en la resposta per indicar la franja d’horari, els alumnes han de copiar i enganxar la següent informació:

Diumenge 11 de setembre del 2022

Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera 

Adreça: C/ Hondures,18 (Sant Andreu) 08027 Barcelona

Alumne:

DNI:

Franja horària*:

(*) L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala assignarà els horaris segons l'ordre d'arribada de les peticions. Un cop exhauriades les places, es guarda al dret d’assignar els alumnes en una franja horària que no és l’escollida per tal d’intentar quadrar grups de 15 alumnes.

La prova consisteix a desenvolupar una o dues de les tasques que els alumnes han dissenyat a la sessió que han enviat a l’assignatura de les Sessions d’Entrenament. Per això, els alumnes es distribuiran en grups de treball per tal que, a la vegada que s'avaluen, actuen com a jugadors en les avaluacions dels companys.

Cal que tots els alumnes es vesteixin amb roba i sabatilles esportives i que portin impresa les sessions d’entrenament per entregar a l’inici de l’examen.

REQUISITS PER L'EXAMEN
  • Roba i sabatilles esportives
  • Impreses les sessions d’entrenament

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.