Trobada del president de l’FCF amb els metges de la Mutualitat
Mutualitat FCF | 25/11/2019
El president de l’FCF, Joan Soteras, s’ha reunit amb els metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i els membres del Consell Territorial de l’MCF.
Trobada del president de l’FCF amb els metges de la Mutualitat

El president de l’FCF, Joan Soteras, ha mantingut una trobada amb gran part del quadre mèdic de la Mutualitat Catalana de Futbolistes i els membres que formen el Consell Territorial de la Mutualitat.

Soteras ha dit que se sent part de la Mutualitat. El president de l’FCF ha afirmat que aquesta entitat mèdica és una part fonamental si no l’ànima de la nostra Federació. Ha agraït la feina als metges per la seva gran labor.

El president del Consell Mèdic Assessor, Ramon Cugat, ha agraït l’interès d’aquesta Junta Directiva per Mutualitat Catalana de Futbolistes, que l’ha definit com a única al món, pel seu nivell d’experiència i casos anuals, i la seva incidència social, que va més enllà de l’esport.

A la reunió, s’ha valorat la figura del director general de l’MCF, Miquel Pardo, ja que gràcies a la bona gestió, la Mutualitat ha pogut créixer i posar els mitjans necessaris perquè els nostres futbolistes lesionats mantinguessin la il·lusió de tornar a jugar a futbol.

Joan Soteras ha estat acompanyat pel president de la Mutualitat y vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el directiu federatiu i interventor de l’MCF, Miquel Sellarès; el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala i tresorer de la Mutualitat, José Miquel Calle; el secretari general de l’FCF, Oriol Camacho; el director general de l’MCF, Miquel Pardo; el seu subdirector, Antonio Artero; el president del Consell Mèdic Assessor, Ramon Cugat; els caps d’equip metge, Jaume Vilaró i Josep Aragón. També han assistit els seus metges: Pedro Álvarez, Gilber Stenbacher, Marta Rius, Ester Sala, Federico Yáñez, Vicente López i Luis Payan. Per part del consell territorial de la Mutualitat han estat presents  José Domingo Valls, secretari, i els vocals Frederic Fernández, Joan Rion, Pere Sampere i Jordi Sunyer.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.